Līderis, reālists vai “hameleons” – uzzini, kas esi tu, atbilstoši horoskopam!

Dzīve ir kā komandas spēle, kur katrs dalībnieks spēlē noteiktu lomu, kas ir svarīga, lai sasniegtu panākumus. Šādi noteikumi attiecas arī uz zodiaka zīmēm. Pastāv trīs veida zīmes, un katru no tām apvieno viena unikāla īpašība.

Kardinālās zīmes: Auns, Vēzis, Svari, Mežāzis

Katra no šīm zīmēm apzīmē gadalaiku: Auns – pavasari, Vēzis – vasaru, Svari – rudeni, Mežāzis – ziemu. Tādā veidā tās ir līderi un ideju cilvēki. Viņi vienmēr tiecas pēc oriģinalitātes un cenšas būt pirmie itin visā, ko dara. Nereti šīs zīmes kļūst par modes noteicējiem vai arī ieņem vadošu amatu. Uz viņiem var paļauties, ja nepieciešams gūt panākumus kaut kādā lietā.

Pastāvīgās zīmes: Vērsis, Lauva, Skorpions, Ūdensvīrs

Šīs zīmes atrodas katra gadalaika vidū. Tās ir kā stabilizatori – cilvēki, kuri rada noturīgu pamatu mērķa īstenošanai. Pastāvīgās zīmes pieņem kardinālo zīmju idejas un cenšas tās īstenot dzīvē. Viņas ir pazīstamas kā uzticami partneri un draugi, kuri ātri pāriet no runāšanas uz darīšanu. Ja kardināla zīme saka: “Braucam atvaļinājumā!” – tad pastāvīgā zīme nodarbosies ar tā organizēšanu.

Mainīgās zīmes: Dvīņi, Jaunava, Strēlnieks, Zivis

Katrai no šīm zīmēm ir ticis tas gods nobeigt savu sezonu. Tieši tāpēc tās vislabāk apgūst tās mācības, kuras tām sniedz pati dzīve. Mainīgās zīmes zina, ka viss labais reiz beidzas. No visām zodiaka zīmēm tās izceļas ar gudrību. Tieši tāpēc viņiem ir vieglāk pielāgoties dažādām situācijām, kļūt par “hameleoniem”. Viņu kritiskā domāšana palīdz novest līdz pilnībai visu to, ko dara kardinālās un pastāvīgās zīmes.

Avots: 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru