5. aprīļa dienas horoskops – domā par sevi!

AUNS Jaunas idejas nesīs labus un ātrus panākumus. Kāds būs vis iznākums, ir atkarīgs no ieguldījum un enerģijas daudzuma.

VĒRSIS Šodien tev būs pārāk uzvilkti nervi. Izvairies no visa, kas var darīt ļaunumu organismam – cigaretes, alkohols un citas vielas, kas ir kaitīgas veselībai.

DVĪŅI Šodiena tevi vienkārši darīs laimīgu. Būs pašam visur jālien un jāiesaistās, bet tev tas tik labi padosies, ka neradīs liekas raizes.

VĒZIS Būs grūti visam pielāgoties- darbaspējas nebūs pašos augstumos. Domā labāk par savu personīgo dzīvi, tur kaut kas ir jāmaina.

LAUVA Kādā lietā būs jāpieņem galējais lēmums. To darot, domā tikai par sevi! Izvairies no nevajadzīgas komunikācijas, esi tu pats.

JAUNAVA Šodien būsi spējīga mīlēt patiesi. Tomēr reizē tu piedzīvosi gan mīlestību, gan bailes. Meties visā iekšā, tev nav, ko zaudēt.

SVARI Visapkārt tev būs radošas aktivitātes. Būs iespēja aizsākt kaut ko pavisam neparastu – neaizmirsti pienākumus, turies līdzi ritmam.

SKORPIONS Gribēsies citiem parādīt, cik labiņš esi. Visi to nenovērtēs, bet tie, kuriem vajadzēs – gan. Nāksies pakļauties citu iegribām.

STRĒLNIEKS Neizdari galējus secinājumus, pēc kuriem vairs nebūs atpakaļceļa. Nebūsi labākajā stāvoklī, lai risinātu nopietnas lietas.

MEŽĀZIS Kluss laiks. Plānotās aktivitātes pārvērtīsies par kaut ko pavisam vienkāršu. Tev būs iespēja beidzot kārtīgi relaksēties.

ŪDENSVĪRS Problēmas personiskajā dzīvē. Iespējams arī sabojāt citas attiecības. Un kā jau parasti tas notiek – tu vienkārši neizpratīsi situāciju.

ZIVIS Neizrādi nekādu pārākumu, citi to nesapratīs vai pārpratīs. Ja negribi ar draugiem sabojāt attiecības, neesi pret viņiem tik egoistisks.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru