5 domas, kas tev jāatgādina sev un mīļajiem ik dienu, lai jūs dzīvot laimē un harmonijā ar sevi un citiem !

1.NEGAIDI, KAD CITI TEV PATEIKS, KO DARĪT VAI KO NEDARĪT. IEKAUSIES SEVĪ UN SAJŪTI, KAS BŪS LABĀKAIS TEV.

Viens no labākajiem rādītājiem, kas liecina par to, ka tu esi pašpietiekams un emocionāli bagāts, ir spēja saprast savu nostāju dzīvē. Atbalsts ir labi, padomi arī, bet, ja tu sāc meklēt atbildes, kuras citi nespēj tev sniegt, tu esi uz nepareizā ceļa.

2.SAPROTI, KA PIEREDZE IR DAUDZ VĒRTĪGĀKA PAR MANTĀM UN LIETĀM.

Emocionāli bagāti cilvēki nespēj visu laiku dzīvot uz vietas, viņiem ir nepieciešama jauna pieredzu un jauni cilvēki. Viņi zina, ka jauna jaka vai botas ir jauki, bet tie sniedz prieku neilgi, kamēr ceļojums vai kultūras baudīšana bagātina un atstāj „emocionālo bagāžu” ilgākam laikam.

3.IZRĀDI CILVĒKIEM, JA NOVĒRTĒ UN CIENI VIŅU PAVEIKTO. SAKI PALDIES UN LIEC TIEM JUSTIES PĀRLIECINĀTIEM PAR SEVI.

Ikdienā mēs daudz ko uztveram pašsaprotami. Cilvēku darbs, rūpes, sasniegumi – viss sāk šķist pašsaprotami. Bet neļaujies tam. Ikdienā ievēro, ka katra aiz katra darba stāv cilvēks, kas tajā ieguldījis savu sirdi un laiku. Pasaki paldies par šo darbu! Iespējams, ka tas nozīmēs vairāk, nekā tu spētu iedomāties.

4.KONTROLĒ SAVAS EMOCIJAS, NEVAINO SAVĀS SAJŪTĀS UN PĀRDZĪVOJUMOS CITUS. TU NOSAKI TO, KAS NOTIEK TAVĀ PRĀTĀ UN KĀ TU ŠĪS SAJŪTAS IZTULKO PASAULEI.

Tava emocionālā veselība ir visvairāk atkarīga no tā, kā tu interpretē un paud savas emocijas. Ja tajās vaino kādu citu, tu vairo negativitāti. Ja centies redzēt labo un dalies tajā arī ar citiem, tu veido ap sevi pozitīvu vidi.

5.NOVĒRTĒ LAIKU!

Laiks ir nauda! Bet tas ir arī daudz kas vairāk! Tas ir iespējas. Neierobežotas iespējas! Bet katrai iespējai nepieciešams noteikts laika apjoms, lai tās tiktu realizētas. Tādēļ aptver, cik daudz tu spēj paveikt!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru