5 zodiaka zīmes, ar kurām ir visgrūtāk sadzīvot

Uzzini, ar kuru zodiaka zīmes pārstāvjiem sadzīvot ir visgrūtāk!

Tas nebūt nenozīmē, ka viņi ir visnīstākie zodiaka zīmju vidū, bet citiem ar viņiem var būt nedaudz grūtāk.

AUNS

Viņiem vienmēr nepieciešama uzmanība un mīlestības apliecinājumi, ne katrs to spēj sniegt. Kā arī viņa ārkārtīgi sarežģītais raksturs. Viņš nejūt, kā aizvaino citus, bet pat apvainojas par katru sīkumu. Viņš pārāk bieži mēdz izdarīt kaut ko tik ārkārtīgi stulbu, negaidītu un neizskaidrojamu, ka citi vien paliek izbrīnā.

 

VĒRSIS

Spītība un stūrgalvība. Viņš bieži vien uzskata, ka viņam ir taisnība, kā arī reti kad vispār piekāpjas. Tie, kas ir ragos ar Vērsi, to nevar nepamanīt un nejust. Nelaimīgs ir tas, kurš nonācis viņa melnajā sarakstā. Lai gan Vērsis ir pacietīgs, šo iezīmi nevajadzētu izmantot savtīgiem nolūkiem, liekot viņam bezgalīgi gaidīt, jo viņa pacietības mērs var robežoties ar izteiktu neapmierinātību un dusmām uz visu pasauli. Arī viņa emocionalitāte un sarežģītais raksturs citiem sagādā liekas galvassāpes, atstājot viņus nesaprašanā.

LAUVA

Lepnums un augstprātība nudien nav mīlētas īpašības, daudzus tās atgrūž. Taču viņa pašpārliecinātība bieži vien tiek jaukta ar iedomību. Jā, Lauva nedraudzēsies ar kuru katru, un, ja viņš ir jūsu otrā pusīte – lepojaties, ar jums ir kāds, kas ir gana izvēlīgs, lai liktu jums justies īpašam. Lauvai ir svarīgi tikt paslavētam, viņš iespējams diezgan bieži lielīsies ar saviem panākumiem, bet tā vietā, lai ļautu sevi tam nomākt, uzklausiet viņu un  tad stāstiet par savām iecerēm. Lauva ar prieku uzklausīs un dos padomu.

JAUNAVA

Viņš pārāk daudz mēdz piekasīties un izteikt savu viedokli arī tad, kad tas ir lieki. Kā arī mūžīgā uztraukšanās par sīkumiem citiem jau tiešām ir līdz kaklam! Ņemiet to visu vieglāk! Jaunavas ir neatlaidīgi un spēcīgi, daudzi viņus nīst tieši tāpēc, ka viņi beigu beigās pamanās tikt augstos un cienījamos amatos, ja ne – tad vismaz lieliski darīt savu darbu arī ne tik prestižās darba vietās. Jaunavu svarīgi ir uzmundrināt un stāstīt, cik labi viņam viss padodas.

Lasi arī: 4 pašas godīgākās zodiaka zīmes, kuras daudziem šīs īpašības dēļ nepatīk

 

SKORPIONS

Daudzu nīsts sava rakstura dēļ, kas patiesībā nemaz nav tik riebīgs. Vienkārši citi pamanās būt kretīni pret viņu, tāpēc viņš visu atdod dubultā! Kaut gan savus asos komentārus viņš pamanās izteikt visnepiemērotākajos brīžos, aizskarot citus un vēl apkārtējos atstājot šausmās, jo kā gan kāds tā var pateikt. Skorpionam nav problēmu pateikt taisnību, kuru visi it kā tik ļoti vēlas dzirdēt, bet kā dzird, tā reaģē visai jocīgi.  Tāpat arī Skorpions neatlaidīgi pieprasīs dažādākos paskaidrojumus tavai rīcībai!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru