5 jūtīgākās zodiaka zīmes, kuras ir ļoti viegli aizskart

1. vieta – VĒZIS

Cilvēki, kuri dzimuši zem Vēža zīmes, atšķiras ar izteiktu jūtību un bagātu iztēli, kas padara viņu dabu ļoti piesaistošu, taču tajā pat laikā viņus ir ļoti viegli aizvainot, jo viņi ļoti jūtīgi uztver sarunu biedru runas intonāciju, tāpēc pat it kā nekaitīgi vārdi var aizskart viņu trauslās dvēseles. Lai neciestu no citu sliktās attieksmes pret viņiem, Vēži pat ir izstrādājuši īpašu uzvedības stratēģiju. Pie jebkuriem nezināmajiem vai draudošajiem apstākļiem viņi uzvelk masku, nelaižot sev klāt citu cilvēku emocijas, tomēr ar draudzīgu attieksmi, maigiem vārdiem un humoru Vēžu sirdis var ļoti viegli atkausēt.

2. vieta – ZIVIS

Zivis – tā ir vēl viena ūdens zīme, kurai ir nedaudz mistiska pasaules uztvere. Bieži vien šie cilvēki aizraujas ar dažādām ezotēriskām vai reliģiozām mācībām. Viņi ļoti smalki izjūt apkārtējo realitāti un bieži vien ir ļoti nedroši. Zivis ir spējīgas just līdzi un vienmēr palīdzēt tiem, kas viņu palīdzība ir ļoti nepieciešama. Bieži vien Zivis ir atkarīgas no apkārtējo cilvēku noskaņojuma, viņas ir ļoti ievainojamas un ļoti jūtīgi reaģē uz kritiku un skarbiem vārdiem. Viņu iekšējā pasaule, kā likums, visiem citiem paliek noslēpums.

3. vieta – LAUVA

Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti radoši, spilgti, cēli un lepni cilvēki. Zvaigznes Lauvām ir devušas ļoti daudzus talantus, turklāt Lauvām ir ļoti svarīgi, lai viņu spējas un sasniegumi tiek pienācīgi novērtēti. Ja kāds atsakās atzīt viņu nopelnus, Lauvas klusībā ļoti cieš, reizēm zaudējot spēju savām spējām un kaļot atriebības plānus. Lauvas ir ļoti jūtīgas ne tikai pret kritiku, bet arī pret glaimiem, tāpēc cilvēks, kurš “apbērs” Lauvu ar komplimentiem, vienmēr būs ļoti augstā cieņā.

4. vieta – SVARI

Svari dzīvē meklē harmoniju un līdzsvaru. Viņi ir ļoti sabiedriski, tāpēc sabiedrībā viņus ļoti mīl, taču ne visi zina, ka šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti svarīgi nebūt vieniem. Bez sabiedrības viņi izgaist, tāpēc viņiem nepārtraukti vajag patīkamas sarunas, un, kā izrādās, viņi ir ļoti atkarīgi no attiecībām kolektīvā, turklāt Vēžiem laiku pa laikam uznāk apātijas periodi, kad viņiem pilnīgi un galīgi neko negribas, ja nu vienīgi kādu interesantu grāmatu palasīt. Neskatoties uz to, ka šīs zīmes pārstāvji šķiet ļoti racionāli, dvēselē viņi ir ļoti ievainojami un sentimentāli.

5. vieta – SKORPIONS

Skorpions – tā ir dziļu emociju un spēcīgu jūtu zīme. Šīs zīmes pārstāvji neizrāda savas jūtas publiski, viņi kontrolē savu uzvedību un apslēpj tās dziļi sevī, tāpēc cilvēki, kuri ne visai labi pazīst Skorpionus, uzskata viņus par maigas dabas un naiviem, taču šī doma, protams, ir pilnīgi nepareiza. Ja apkārtējie saka skarbus vārdus vai norāda uz Skorpiona trūkumiem, viņš diez vai izrādīs savas emocijas, drīzāk izliksies, ka šie vārdi viņu neaizskar, taču viņa dvēselē būs īsta emociju vētra un tas, kurš viņu apvainoja, tiks ierakstīts ienaidnieku sarakstā.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru