5 lietas, kas jāzina par attiecībām ar Vērsi – no Vērša skata punkta

 

800x400-libra-girl-drinking-cocktail

 

1. Mēs nebeigsim strīdēties, kamēr nebūsim pierādījuši savu taisnību

Mēs strīdamies par visu un neko. Reizēm strīda iemesls var būt pilnīgi bezjēdzīgs, piemēram, kādas garšas saldējumu pirkt. Neatkarīgi no tā, par ko ir strīds, Vērši vienmēr grib pierādīt savu taisnību, un nav svarīgi vai viņiem tiešām ir taisnība vai nē. Viņi paši gan nelepojas ar šo iezīmi, jo tā viņus padara ietiepīgus, tomēr Vērši parasti nav tie, kas uzsāk strīdu.

 

2. Vērši ļoti ātri kļūst greizsirdīgi

Vērši bieži vien pieķer sevi domājam, ka otrā pusīte varētu atrast kādu citu, labāku. Viņi paši ātri kļūst greizsirdīgi, turklāt pat uz tādiem cilvēkiem, kurus nekad nav satikuši. Iepazīšanās ar otra cilvēka draugiem var palīdzēt atbrīvoties no tādām sajūtām kā greizsirdība un privātīpašnieciskums.

 

3. Mēs reti zaudējam savaldīšanos, bet, kad tas notiek, tad pamatīgi

Vērši ir pacietīgi, bet tajos retajos gadījumos, kad viņi zaudē savaldīšanos, sākas pamatīga vētra, kas nerimstas, kamēr otrs nav sapratis viņu nostāju (sk. 1. punktu), turklāt viņi par to atgādinās arī turpmākajos strīdos.

 

Lasi vēl: VĒRSIS- mīlestība, attiecības, laulība; privātīpašniecisks un ļoti izvēlīgs!

 

4. Mēs esam ļoti neatkarīgi

Mēs, Vērši, labprātāk ievērojam tikai savus noteikumus un grafikus. Ja otrs, piemēram, rīkojas spontāni, kaut arī jauki un romantiski, Vērsim tas savā ziņā var nepatikt, jo tiek izjaukts viņu perfekti saplānotais grafiks. Piemēram, kā lai atrod laiku pārsteiguma randiņam kaut kur starp “pabeigt 1500 vārdu eseju” un iecienītākā seriāla skatīšanos? Šī iemesla dēļ Vērši arī savas problēmas cenšas risināt tikai pašu spēkiem un nepieņem nekādu palīdzību.

 

5. Neskatoties uz iepriekš minēto, mēs esam ļoti uzticīgi

Uzticēšanās ir ārkārtīgi svarīga jebkurās attiecībās. Ja Vērsis izlemj Tev uzticēties, tad uz ilgu laiku, un tas ir pelnīti. Taču, ja viņu pievil, tad Tev paveiksies, ja viņš ar Tevi vēl kādreiz runās. Galu galā, mēs piedodam, bet nekad neaizmirstam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru