5 lietas, kas jāzina par Svariem, lai attiecības ar šīs zīmes pārstāvjiem būtu veiksmīgas

 

Pašlepnums ir galvenais

Svariem ir vajadzīgs labākais no visa, un viņi nespēj samierināties, ja kaut ko nedabū. Ja vēlies nopirkt viņiem dāvanu, tad nepieļauj situāciju, ka viņi vēlētos kaut ko labāku. Tāpat ņem vērā, ka “kaut kas labāks” ne vienmēr attiecas uz dārgām lietām. Nauda var atstāt iespaidu tikai līdz noteiktai robežai, taču dāvanas ideja ir tikpat svarīga. Tāpēc piedomā pie tā, lai dāvana būtu personiska. Piemēram, tas var būt kāds atgādinājums par bērnības laiku vai tas, ko viņiem it kā “nevajag”, bet Tu zini, ka viņi to ļoti vēlas.

 

Arī viņiem dažreiz vajag palīdzību

Svari ir gatavi darīt visu, lai tikai palīdzētu citiem, tomēr viņiem pašiem arī dažkārt ir vajadzīga palīdzība, pat ja viņi to nekad neatzīst. Viņu pārliecība par sevi var būt maldīga, jo bieži vien viņi ir pat ļoti jūtīgi. Varbūt frāze “viss ir kārtībā” no viņiem skan biežāk nekā no citiem, bet, lai ko Tu darītu, netici tam. Tev ir jārok dziļāk, lai saprastu tās vajadzības, par kurām Svari nevēlas stāstīt. Mēģināt izprast Svarus ir tas pats, kas atšifrēt noveli, kas rakstīta Tev nezināmā valodā.

 

Lasi vēl: Finansiālā labklājība un Gaisa stihijas zīmes: Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

 

Uzmanies ar kritikas izteikšanu

Lai arī viņi no ārpuses izskatās mierīgi, patiesībā viņi tādi nemaz nav. Svari kritiku uztver ļoti mierīgi, taču iekšēji tā viņus sagrauj, jo parādās nedrošība par sevi. Ja izteiksi nenozīmīgu kritiku, tad, iespējams, drīz vien par to aizmirsīsi, taču Svari par to domās vēl ilgi, tāpēc kārtīgi apdomā to, ko saki.

 

Viņi atvainojas pirmie

Lai arī viņi reti kad atzīst sakāvi, Svariem nepatīk ilgi strīdēties. Viņi ir ietiepīgi, taču pārāk lielā nepatika pret strīdiem liek piekāpties. Tu ātri vien sapratīsi šo vājību, taču atvainošanās pirmajam nemaz nav tik laba iezīme. Ja tiešām vēlies atstāt iespaidu uz Svariem, tad to nedrīkst izmantot sava labuma gūšanai. Pārsteidz viņus un piekāpies vispirms, un tad arī iekarosi Svaru sirdi!

 

Tev būs jāizvēlas vieta, kur doties vakariņās

Svari ir vieni no neizlēmīgākajām būtnēm uz planētas, un viņiem nepatīk pieņemt lēmumus. Ja restorāna izvēle nešķiet nekas grūts, tad padomā vēlreiz. Svari varbūt nezina, kurp vēlas doties, taču pavisam noteikti zina, kur nevēlas iet, un tas ir neizturami. Tāpēc jau laikus sagatavojies frāzēm “man vienalga” un “tur nē”.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru