5 lietas, kas noteikti būtu jāzina par Vērša zīmē dzimušajām sievietēm

1. Vēršu sievietes prot pavedināt un novērtē romantisku atmosfēru

Vēršu sievietes ir ļoti jutekliskas un jau no dabas ir īstas pavedinātājas, bet negaidi, ka viņas izliks visas kārtis uzreiz. Viņas pavedina lēni un uzmanīgi, turklāt pretī sagaida atbilstošu atmosfēru un apstākļus. Vēršu sievietes uzbudina seksīga atmosfēra (mūzika, sveces, smaržas), jo viņas vadās pēc sajūtām. Varbūt nāksies pacensties, bet tas būs tā vērts, jo šīs sievietes skūpstās vislabāk no visām. Neļauj klusumam, noslēpumainībai un maigumam Tevi apmuļķot un apbruņojies ar pacietību, jo Vērši savu trakulīgo dabu neatklāj visiem un uzreiz.

very-cute-megan-fox-wallpaper

2. Vēršiem patīk vienkārša romantika un klasisks skaistums

Vēršu sievietes novērtē fizisku skaistumu un spēj ieraudzīt mazās un šķietami nenozīmīgās detaļas, ko citi nepamana. Šīm sievietēm patīk skaisti sakārtoti ziedi, ar svecēm apgaismots galda noformējums un jēgpilnas sarunas. Viņu mērķis nav izrādīties (patiesībā viņām ir nospļauties par to, ko domā citi), un viņas vienkārši novērtē otra cilvēka centību.

Paeonia lactiflora (probably: Sarah Bernhardt), peony, chinese peony

3. Vēršu sievietes ārēji šķiet stipras, bet patiesībā ir ļoti jūtīgas

Ārēji šīs sievietes šķiet noslēgtas un ieņem aizsargpozīciju, taču patiesībā viņas ir ļoti jūtīgas. Viņas nav bezkaunīgas un trakas, un viņām netrūkst paškontroles – viņas vienkārši ir godīgas un tā arī raugās uz pasauli. Vērši nemeklē vārdu apslēptās nozīmes un visu saprot tieši tā, kā tie izklausās. Ja Vēršu sievietēm uzbruksi  ar vārdiem, tad viņām tas būs pamatīgs trieciens.

4. Šīs sievietes ir spītīgas un gudras

Vēršiem nereti piedēvē sliktu reputāciju, jo viņi ir spītīgi. Patiesībā viņu stingrā nostāja un viedoklis liecina par gudrību. Vēršu sievietes prot analizēt informāciju un pielietot savas prāta spējas, un viņas nepiekāpsies, ja uzskatīs, ka viņām ir taisnība. Šajās sievietēs slēpjas arī niknums, kas reizēm izlaužas uz āru. Ja viņas sakaitināsi, tad vērsis izlauzīsies ārā un Tu piedzīvosi īstas dusmas, tomēr dažreiz ir patīkami tās atbrīvot.

5499a149018cb_-_hbz-workout-gu3yke-promo

5. Vēršiem ir izsmalcināta gaume, jo viņi novērtē kvalitāti

Vēršu sievietes ir tās, kas diktē modes tendences. Viņas vēlas vilkt skaistus modes dizaineru apģērbus, ēst izsmalcinātus ēdienus un lietot dārgas smaržas. Daži varbūt to uzskata par trūkumu, taču Vēršiem ir svarīga kvalitāte atbilstoši cenai, nevis citu domas. Modes pasaulē nav lētāka īsākā ceļa, un ja kaut kur ieguldi naudu, tad tas ir uz ilgu laiku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru