5 lietas, kas Tev jāzina par draugu – Aunu; cilvēks, kas darīs visu, lai Tu sasniegtu iecerēto

1. Auni var būt rotaļīgi un bērnišķīgi

Auni ir dzimuši astroloģiskā kalendāra sākumā, tāpēc tiek uzskatīti par zodiaka “pastarīšiem”. Pavasarī viss mostas no jauna, tāpēc arī Auniem ir raksturīgs neliels naivums, neatkarīgi no vecuma vai gudrības. Bērnišķīgā daba Aunos nekad nepazūd un var parādīties jebkurā laikā!

2. Auns ir Uguns zīme un var būt viegli aizkaitināms

Auniem mēdz būt neliels pacietības mērs, jo viņi ir ugunīgi un enerģiski. Varētu domāt, ka šīs īpašības liek iesaistīties konfliktos, taču patiesībā viņi nav agresīvi. Auniem vienkārši patīk padiskutēt, jo tas sagādā prieku.

3. Auniem ir jāļauj izkustēties

Ja Auns sliecas iesaistīties kautiņos un izskatās, ka viņam kaut kur ir jāizliek enerģija, tad, visticamāk, ir vajadzīgs kārtīgs fiziskais treniņš. Bez augstas intensitātes treniņiem viņu enerģija var lauzties uz āru un kļūt neciešama visiem apkārtējiem. Auniem ir regulāri jāsporto un kafijas tases vietā labāk izvēlēties pārgājienu.

4. Auns būs gatavs par Tevi cīnīties

Lai arī Auna tendence pastāvēt par sevi un aizstāvēties varētu traucēt draudzībai, šīs īpašības ir ļoti vērtīgas, kad ir jāpalīdz draugiem. Auniem piemīt ļoti laba stratēģiskā domāšana, un viņi darīs visu, lai panāktu, ka Tu sasniedz iecerēto. Kritiskā situācijā Tev būs paveicies, ja komandā būs kāds Auns.

5. Laiks vienatnei

Auniem ir jāiemācās parūpēties pašiem par sevi, un, to paturot prātā, neaizmirsti sniegt atbalstu un atļaut viņam veltīt laiku sev vai darīt to, kas viņam ir vajadzīgs. Tas nāks par labu gan viņam pašam, gan jūsu draudzībai!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru