5 lietas, kas Tev jāzina par draugu – Vērsi; vieni no centīgākajiem un uzticamākajiem cilvēkiem

1. Vērši mīl labi paēst

Vērši ir ļoti jūtīgi un viņus viegli ietekmē tas, kas liek justies labi, droši un ērti. Viņi vadās pēc savām sajūtām, un tas attiecas arī uz mīlestību pret ēdienu. Vērši ļoti mīl labi paēst, un viņi izdomās jebkādu iemeslu, lai nevienā pasākumā netrūktu ēdiena. Viņi paši arī ļoti labi gatavo, tāpēc īpaši neiebildīs, ja Tu nevēlēsies ēst ārpus mājas. Vēršiem patīk gatavot, un tas sagādā prieku arī visiem pārējiem.

giphy

 

2. Vērši ir uzticami

Viņi ir uzticami draugi uz visu mūžu, viņi saglabās draudzību arī grūtos laikos. Vēršiem arī attālums nav šķērslis, un viņi būs gatavi mērot tālu ceļu, lai Tevi satiktu. Viņu uzticība tuvajiem cilvēkiem ir dabiska, un tā nekad nebeidzas.

 

Lasi vēl: 5 lietas, kas noteikti būtu jāzina par Vērša zīmē dzimušajām sievietēm

 

3. Vērši piešķir lielu nozīmi materiālām vērtībām

Vērši var būt materiālisti un piešķirt lielu nozīmi materiālajai pasaulei. Lai arī sākumā tas varētu šķist nedaudz sekli, tomēr tā nebūt nav. Vēršiem patīk redzēt sev apkārt labas lietas, kas atgādina par viņu ieguldīto darbu un tā vērtību. Vērsim dārgu kurpju pāris vai izsmalcināta automašīna nozīmē “es smagi strādāju, lai to nopelnītu.”

giphy-1

 

4. Vēršiem piemīt laba darba ētika

Ja vēlies noalgot darbā kādu draugu, tad tam noteikti jābūt Vērsim. Tāpat kā Mežāži, arī Vērša zīmē dzimušie ir vieni no centīgākajiem cilvēkiem salīdzinājumā ar pārējām zodiaka zīmēm. Vērsis būs gatavs strādāt dienu un nakti Tavā labā, un darbs būs labi padarīts, tomēr atceries arī atbilstoši viņu atalgot, jo Vērši ar savu naudu nespēlējas.

 

5. Vērši ir ietiepīgi

Vēršu ietiepība visiem ir labi zināma, taču tikai tad, kad ar to saskaras, var saprast, ko tā nozīmē. Iedomājies, ka mēģini izkustināt lielu vērsi, kas ir ērti iekārtojies. Darot visu, kas ir Tavos spēkos, nav iespējams viņu pat pakustināt. Tas ir tā, it kā viņš Tevi nemaz nepamanītu. Vērsis nekustēsies, kamēr pats to negribēs.

zeltene

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru