5. marta dienas horoskops – esi apdomīgs!

Auns Šodien nevienam nedod iemeslu sevis aprunāšanai! Centies būt kluss un nepamanāms! Kad kāds tevi paslavē, centies neparādīt savu lepnumu!

Vērsis Šodien vēlēsies darīt kaut ko citu labā, noliekot savas intereses pie malas. Ar saimnieciskiem darbiem lieliski tiksi galā, tāpēc izdari tos, kamēr vēl ir vēlme un laiks.

Dvīņi Neizdari priekšlaicīgus secinājumus, vispirms nogaidi un tad tikai kaut ko saki. Šodien nāksies pieciest vairākus cilvēkus, tāpēc centies būt pēc iespējas neuzkrītošāks un vienkārši māt citiem ar galvu. Ir cilvēki, ar kuriem var pilnīgi nekādas jēgas strīdēties.

Vēzis Šodien tiks pārbaudīta tava pacietība, ko citi diemžēl neapzināsies, tāpēc uz negatīvām darbībām nereaģē tik pat negatīvi! Vislabāk šodien būtu darboties vienatnē.

Lauva Ideāla diena, lai uzlabot attiecības ar apkārtējiem, jo īpaši – ar savu otro pusīti. Neļauj sīkām nebūšanām novirzīt savas domas no paša svarīgākā!

Jaunava Neatsaki citu piedāvājumiem, bet gan izmanto iespējas! Iespējams, ka kāds no paziņu loka par tevi izplata nepatiesas un aplamas runas, tāpēc turi acis un ausis vaļā!

Svari Vēlēsies pārmaiņas un kaut ko neizjustu, tāpēc šodien negaidi, ka citi tevi kaut kur pasauks, bet pats esi iniciators! Izvairies no neapdomīgas rīcības!

Skorpions Iespējams, ka tiksi nostādīt neveiksmīgā vai divdomīgā situācijā. Dienas otrajā pusē atvelc elpu un atpūties! Atturies no lieliem pirkumiem!

Strēlnieks Ja par kaut ko šaubies, tad šīs bažas vajadzētu kliedēt kāda līdzcilvēka sabiedrībā, kas tevi ir gatavs atbalstīt. Neatliec darbus uz pašu pēdējo brīdi!

Mežāzis Nāksies pieņemt kādu lielu lēmumu, kas vēlāk skars tavu karjeru un arī privāto dzīvi, tāpēc rīkojies apdomīgi un nesteidzies! Nebaidies lūgt kāda zinošāka cilvēka palīdzību.

Ūdensvīrs Šodien dari to, ko pats uzskati par nepieciešamu, malā noliekot citu vēlmes un vajadzības. Tu nevari gādāt par citiem, ja tev pašam neiet pārāk gludi.

Zivis Svārstīsies starp vēlmi pabūt pilnīgā vientulībā vai sarunām ar sev vistuvāko cilvēku.  Šodienu velti, lai sevi attīstītu un saliktu domas pa plauktiņiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru