5. marta dienas horoskops

Auns Negaidītas pārmaiņas tevi ļoti pārsteigs – labā nozīmē. Lai arī šobrīd jūties viens un iztukšots, dzīvesprieku jāmeklē mazajās lietās.

Vērsis Tas, ka tu atgriezies vecā dzīves ritmā, nenāk tev par labu. Paskaties uz sevi no malas un izspried, vai šāds tu patiešām vēlies būt arī turpmāk.

Dvīņi Esi radošs savās darbībās. Ja tev ir kāds neattīstīts hobijs, tad šodien ir tā diena, lai beidzot tam pievērstos. Viss būs sastājies par labu tev.

Vēzis Tev šodien tiks dotas vairākas iespējas atzīties netaisnībā – lai paliek tavā ziņā tas, vai to darīsi. Neļauj sev kāpt uz galvas un arī citiem uz galvas labāk nekāpt.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ ir jābūt īpaši piesardzīgām 27.02. – 05.03.

Lauva Savas idejas beidzot arī vajadzētu realizēt – un neesi pārāk kritisks pret sevi! Šodien nāksies pieņemt profesionālus lēmumus, kas ietekmēs karjeru.

Jaunava Atrodi cilvēkus, kuri palīdzēs tev sasniegt savus mērķus. Tev jābūt stiprākam nekā jebkad. Nedrīksti teikt lietas, kas var spēlēt negatīvu ietekmi nākotnē.

Svari Tu šodien būsi izņēmums, izcelsies pūļa vidū, bet pats būsi atbildīgs par to, vai šī izcelšanās būs laba. Mēģini savest kārtībā attiecības ar mīļoto.

Skorpions Domājot par nākotni, viss sakārtojas savās vietās, vai ne? Tikai ir palicis tas viens mazais mazumiņš, kas šodien tā arī ieviesīs pilnīgu skaidrību.

Lasi vēl: Nedēļas horoskops no 27. februāra līdz 5. martam

Strēlnieks Pārlieku liela centība šodien neatmaksāsies. Labāk ir mazliet iepauzēt un visu nedarīt tik saspringtā manierē. Citi cilvēki palīdzēs atslābināties – ļaujies tam!

Mežāzis Šodien veiksme stāvēs tev blakus – nebaidies to arī izmantot savā labā. Ja liekas, ka visi tevi pametuši, tad sāc darīt ko tādu, kas ir domāts tikai tev. Nemeklē mierinājumu cilvēkos.

Ūdensvīrs Esi prātīgs, nesaskati problēmas tur, kur to nemaz nav! Būsi pārsteigts, cik ātri var atrisināt jebkuru problēmsituāciju, atrodot pareizo pieeju katram cilvēkam. Mēģini būt laipns un dāsns.

 Zivis Tā vien šķitīs, ka liktenis ar tevi spēlējas, taču šodien no ļaunuma mēģini gūt arī kādu labumu! Ja pašlaik iet smagi, tad atceries – neviens neteica, ka tas būs viegli, taču reizēm tas grūtais ceļš izrādās visveiksmīgākais!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru