5 minūšu rituāli, kas attīstīs Tavu iekšējo mieru un harmoniju visai dienai

Viena no šķietami kaitinošākajām lietām, satiekot cilvēkus, kurus interesē ideja par maģiju, rituāliem, garīgo atmodu, ir tas, ka viņu lielākais aizpildinājums teju visam ir šādi vārdi: „Ak, bet man tam nav laika! Es esmu tik ļoti aizņemts!”

Un, protams, jā, tu esi! Gluži tāpat kā visa pasaule.

Arī es un neskaitāmi daudzi citi cilvēki – viņi visi ir aizņemti, bet spēj atrast laiku sev, piemēram, meditācijai, rakstīšanai, lasīšanai un citām lieliskām nodarbēm. Bet atšķirība ir tāda, ka šie cilvēki, salīdzināti ar „vienmēr aizņemto cilvēku”, patiesībā arī meklē veidu, kā savā dzīvē ieviest garīgo izaugsmi. Un tā rezultātā viņi kļūst par labākiem cilvēkiem.

Bet patiesība ir tāda, ka šie cilvēki nepavada visu savu laiku pie garīgās izaugsmes praktizēšanas. Viņi izmanto dažus vienkāršus, tomēr efektīvus veidus, kā attīstīt sevi.

Uzzini 5 minūšu rituālus, kas palīdzēs tavai pašizaugsmei un iekšējam mieram.

1. Kad pamosties, pasaki „Paldies!” trīs reizes, vēl pirms tava labā vai kreisā kāja pieskārusies grīdai.

2. Vizualizē ūdeni dušā kā spēcīgu sargātāju, kas, plūzdams pār tavu ķermeni, pasargā un tevi un atmodina tavu pozitīvo auru.

3. Kad pagatavo savu rīta tēju vai kafiju, svēti to ar produktivitātes un radošuma enerģiju un vibrācijām.

4. Katru reizi, kad izmanto atslēgas, iztēlojies tās kā „iespēju atslēgas” – katra no tām atslēdz jaunas iespējas un pieredzi, kas strādās tavā labā.

5. Attīri savu māju vai darbavietu ar attīrošām eļļām vai kvēpiem, lai enerģija ap tevi būtu svētīga un sargājoša.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru