5 nopietni jautājumi, kas palīdzēs saprast, ko vēlies- šis patiešām strādā!

Vai bailes no neizdošanās vai veiksmes stāv manā ceļā? Ja nepastāvētu neizdošanās, mēs visi dzīvotu saskaņā ar savu sirds balsi. Bailes no neizdošanās un apkaunojuma ir pat ļoti īstas un klātesošas brīžos, kad jāpieņem svarīgi lēmumi. Tomēr tik pat svarīgi ir pievērst uzmanību bailēm no izdošanās. Kad mēs saskaramies ar izdošanos, arī tas ir iemesls drastiskām dzīves pārmaiņām, un šīs pārmaiņas spēj būt tik pat biedējošas. Laipni novērojot savas bailes, tu spēj izsvērt vai tavas neizlēmības iemesls ir bailes no panākumiem vai izdomāta

Ko es darītu, ja neviena cita jūtas netiktu ietekmētas? Bieži vien cilvēki atsakās no savām iecerēm un sapņiem tikai tamdēļ, lai neaizskartu citu cilvēku jūtas. Bet reizēm derīgi ir kritiski palūkoties uz savu dzīvi – vai tu atsakies no vislabākajām izvēlēm, lai nesāpinātu citus? Šī jautājuma uzdošana var būt spēcīgs līdzeklis, lai atjaunotu savas dzīves kursu. Kad mēs atsakamies izjust bailes no citu cilvēku sāpināšanas, mums pavisam drīz kļūst skaidrs, ko vēlamies.

Ja es necenstos būt ‘’prakstisks’’, ko es izvēlētos? Sajūta, ka mūsu izvēlēm ir jābūt praktiskām un saprātīgām, visbiežāk ierobežo mūsu dzīves. Protams, ik pa reizei ir labi padomāt par dzīves realitāti un praktiskumu, kas tajā nepieciešams. Tomēr šī noteikumu pilnā dzīve dara neko citu, kā tevi ierobežo. Un mēs nekad neapstājamies, lai padomātu, kā mēs šos noteikumus varam mainīt. Ir pavisam normāli, ja vēlies dzīties pakaļ sapņiem, kuri ir jautri un iekārojami, nevis praktiski. Praktiskās lietas mūsu dzīvēs tur mūs drošās robežās, bet zini, ka tu drīksti sapņot ‘’ārpus rāmjiem’’ .

Vai es izdzīvošu, pat ja iecere neizdosies? Lēmumu pieņemšana nav viegls darbs, bet pat tad, kad mēs veicam nepareizu izvēli, visbiežāk mēs izdzīvojam. Viens no labākajiem veidiem, kā atbrīvoties no lēmumu pieņemšanu pavadošajām bailēm, ir sev atgādināt, ka pat neizdošanās gadījumā visi paliks svieki un veseli. Īstā perspektīva ir viss! Un tagad, kad esi pietiekami drosmīgs, lai zinātu, ko vēlies – vai centīsies sasniegt savu mērķi? 

Avots: http://www.purposefairy.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru