5 pazīmes, kas norāda – Tu esi piedzīvojis reinkarnāciju!

  1. Tu piedzīvo sapņus, kas atkārtojās! Turklāt tajos tu redzi un pazīsti vietas, kurās nekad neesi bijis!

Sapņi ir mūsu neapzinātā prāta atspulgs. Sapņi, kas bieži atkārtojās var būt piedzīvotas traumas, baiļu vai neatrisinātu problēmu sekas, bet tikpat labi tie var būt pagātnes dzīves/dzīvju pieredze. Daudzi cilvēki apgalvo, ka viņi ir piedzīvojuši konkrētus notikumus, redzējuši konkrētus notikumus vai bijuši konkrētās vietās – visi šie nosauktie apgalvojumi parasti izpildās sapņos. Kāds konkrēts gadījums – kāds vīrs atkal un atkal savā sapnī redz 15.gadsmita pili. Viņam šķiet, ka viņš to pazīst, viņš to pat jūt, pieņem kā savu. Kaut reālajā dzīvē viņš nekad nav bijis šajā pilī.

  1. Tev ir atmiņas, kurām nav nekāds reāls, piedzīvots pamatojums.

Eksistē neskaitāmi daudzi, dokumentēti gadījumi, kuros jauni bērni stāstījuši par pieredzēto, ko viņi patiesībā nekad nav pieredzējuši savas šī brīža dzīves laikā. Pastāv arī skaidrojums, ka šķietami nereālas atmiņas ir tīri tikai fantāzijas, pārpratums vai neskaidrības atmiņās, eksistē arī vesels lērums pamatojumu, kas rosina domāt, ka šāda veida atmiņas ir saikne ar iepriekšējo dzīvi.

  1. Tev ir ļoti stipra intuīcija.

Intuīcija ir spēja sabalansēt apziņu ar zemapziņu, lai piekļūtu mūsu pirmatnējai un iekšējai gudrībai. Pastāv uzskats, ka jo garīgāk mēs pieaugam, jo tuvāk piekļūstam „avotam” – Nirvanai, Mūžībai, Identitātei ,– vietai, no kuras nāk dvēseles un kolektīvā zemapziņa. Ķermeņa universālā sapratne – tā eksistē.

  1. Tu piedzīvo Déjà vu.

Mēs visi esam pieredzējuši Deja Vu kādā savas dzīves posmā. Tā ir tā fantastiskā un grūti apjaušamā sajūta, ka mēs kaut kad, kaut kā esam piedzīvojuši šī brīža situāciju (situāciju, kurā piedzīvojam Deja Vu). Parasti Deja Vu sajūta piemeklē negaidīti, spontāni, to spēj pamudināt dažādas sajūtas – smaržas, skaņas, skati, garšas vai arī cita veida maņu kairinājumi. Kamēr daži pētnieki apgalvo, ka Deja Vu sajūta ir neiroloģiskā disonance jeb neiroloģiskā nesaskaņa, citi savukārt atkal apgalvo, ka Deja Vu stāvoklis ir pagātnes piedzīvojumu atklāsme šajā laikā.

  1. Tu esi Empāts!

Empāts absorbē emocijas, dažreiz arī fiziskās sāpes, kas piemeklē citus cilvēkus, tieši vai netieši izjūtot to, ko izjūt citi. Empāti spēj izjust citus cilvēkus dziļāk, patiesāk. Empātus var skaidrot divējādi: tie ir cilvēki, kas izvairās no savām problēmām, tādēļ pievēršas citiem. Otrais viedoklis: empāti ir cilvēki, kas izgājuši cauri daudzām reinkarnācijām, izjūtot daudz un dažādus dvēseles stāvokļus, tādēļ saprot dažādus cilvēkus.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru