5 pazīmes, pēc kurām var pateikt, ka tu patīc Vērša zīmē dzimušam vīrietim

 

 

1. Viņš apber tevi komplimentiem

Sengrieķu mitoloģija vēsta, ka Mīnotaurs bija tik pievilcīgs radījums, ka karalis Mīnojs to apsolījās upurēt Poseidonam apmaiņā pret viņa troni. Šis gadījums atspoguļo to, ka Vērsi piesaista skaistums. Ņemot vērā to, ka Vērsis ir juteklisks, viņam nekādas problēmas nesagādās tevis komplimentēšana. Labākais ir tas, ka šie žesti nebūt nav vieglprātīgi. Vērši cenšas savu dzīvi padarīt ideālu un baudāmu, tieši tādēļ viņiem ir visnotaļ augsti standarti. Izsakot komplimentus Vērsis parādīs, ka esi sasniegusi visus viņa standartus un viņam šķieti ideāla!

 

2. Viņš cenšas rīkoties spontāni un būt romantisks

Vērša zīmē dzimušie vīrieši ir uzticami, un tā ir lieliska rakstura iezīme. Dažkārt gan uzticamība šķiet pārlieku paredzama. Ja šis vīrietis vēlēsies uz tevi atstāt labu iespaidu un padarīt attiecības aizraujošākas, viņš savu dzīvi padarīs spontānāku. Tu drīz vien sagaidīsi pēkšņus uzaicinājumus uz vakariņām un pārsteiguma dāvanas.

 

Lasi vēl: Tavs vīrietis – Vērsis: 5 laimīgas mīlestības noslēpumi

 

3. Tavā klātbūtnē viņš kļūst bezbailīgs un pārdrošs

Lai arī Vērši ir ambiciozi, viņi to lielākoties izrāda praktiskā veidā. Vērši pēc dabas ir visai piesardzīgi, tādēļ, ja viņš pēkšņi visu piesardzību met pie malas, vari būt pārliecināta, ka viņš vēlas tavā priekšā izrādīties. Piestrādājot pie vilcināšanās pārvarēšanas vai darot zināmu, ka viņš ir gatavs spert nākamo soli, Vērsis parāda tev savu ievainojamo pusi un to, ka tev patiesi uzticas.

 

4. Viņš plāno tēriņus un krāj naudu

Lai arī šķiet, ka šis ir pārlieku praktisks veids, kā parādīt kādam savu pieķeršanos, Vērsis mīl pārspīlēt. Viņš rod laimi materiālās lietās, dažkārt ieslīgstot galējībās. Ja tavs vīrietis pēkšņi uzsāk budžeta plānošanu vai kādreiz iesaka baudīt gardu maltīti mājās, nevis doties ārpus mājas, tas nozīmē, ka viņš vēlas attiecības pacelta jaunā līmenī. Vērsis labi zina, ka esot attiecībās jāprot plānot savas finanses, jādiskutē par tām un jādalās atbildībā ar savu otro pusīti.

 

5. Viņš neatturas no kaisles un fiziskiem baudījumiem

Ņemot vērā to, ka Vērša zīmē dzimušie labprāt bauda kaisli un pieskārienus, noteikti sagatavojies saņemt to visu pārpārēm. Viņš noteikti tevi uzaicinās apmeklēt kādu iespaidīgu mākslas galeriju, vīna degustāciju vai līdzīgu vietu, kas cilvēciskajām maņām sagādā patiesu baudījumu. No fiziskās puses tiks garantēti pieskārieni, glāsti un sadošanās rokās, noteikti gatavojies tikt palutināta. Intīmākā līmenī viņš noteikti vēlēsies izzināt visu, kas tev rada baudu. Šajā ziņā Vērsis zina, ka dots devējam atdodas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru