5. septembra dienas horoskops

AUNS Jāpaveic mājas darbi, kurus visu laiku atliec. Šodien būsi apkrauts ar pienākumiem, tādēļ vietas atpūtai būs pavisam maz.

VĒRSIS Laba diena lai mācītos, iegūtu jaunas zināšanas. Šodien labi mācēsi uzņemt viesus, un svinības vispār būs tieši laikā.

DVĪŅI Diena solās būt veiksmīga, ja būsi praktisks un loģisks. Tomēr būs arī jāmāk paturēt mute, lai arī tas tev nāksies diezgan grūti.

VĒZIS Harmoniska un mierīga diena, kas no tevis neprasīs daudz nervu. Tomēr būs grūti izpaust to, ko jūti. Saņem sevi rokās un parūpējies par savu labsajūtu.

LAUVA Ir pienācis laiks izmainīt savu parasto darbošanās veidu. Būs grūti no kāda atvadīties, bet viss jau ir uz labu. Idejas radīsies pašas no sevis.

JAUNAVA Galvenais šodien būs izvairīties no depresīva noskaņojuma. Cilvēki kritīs uz nerviem, tādēļ mēģini no viņiem izvairīties.

SVARI Varēsi demonstrēt savas emocijas, mentālo elastību, ātro domu maiņu un nemieru. Citi tev teiks priekšā, ko darīt ir pareizi – ir vērts tajā ieklausīties.

SKORPIONS Brīnišķīga diena – kārtis būs tavās rokās. Gribēsies izrādīties cilvēkiem un, kā par laimi, tev šodien tiks dota tāda iespēja.

STRĒLNIEKS Burvīgi uzlabojumi tavā ierastajā dzīvē. Lai arī pienākumi un izdarāmie darbi ir sakrājušies neskaitāmos daudzumos, saglabāsi pozitīvu attieksmi.

MEŽĀZIS Viss, ko darīsi un ko redzēsi pavedīs par solīti tuvāk taviem mērķiem. Nesteidz veikt lielus labojumus dzīvē – stress tev šodien nav vajadzīgs.

ŪDENSVĪRS Kāda uzmācīga un agresīva persona tev pārāk ilgi jau krīt uz nerviem – šodien būs iespēja tikt vaļā no viņa.

ZIVIS Ja vien pats labi gribēsi, padosies viss, kam pieķersies. Ja vēlies, lai sapņi piepildās, tad ir jāiemācās sapņot, domājot par reālām, iespējamām lietām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru