5 slinkākās zodiaka zīmes, kuru pārstāvji dod priekšroku bezrūpīgai atpūtai

Vērsis pelnīti atrodas šī saraksta augšgalā, ne jau tādēļ, ka viņam neizsakāmi bail no darba, bet gan tādēļ, ka viņa mīlestība pret komfortu noved pie bezrūpības. Materiālā stabilitāte ir Vērša dzinulis. Tiklīdz Vērsis nonācis pie mērķa, viņš netiecas pēc kā vairāk. Tā vietā viņš domā, ka pienācis laiks izbaudīt panākuma augļus un doties pelnītā atpūtā.

Vēža slinkums sakņojās tendencē par visu uztraukties. Nav nekā, kas būtu mazāk produktīvs par sēdēšanu un satraukšanos par iespējamo nākotni, diemžēl Vēzim tā ir gana ierasta nodarbe. Tieši satraukuma rezultātā Vēži mēdz pārēsties un izniekot laiku bezjēdzīgām lietām, cīnoties ar savām emocijām.

Skorpiona gadījums ir līdzīgāks Vērsim. Arī Skorpioni prot ļoti labi novērtēt vērtīgas un luksus klases lietas. Skorpioni ir varaskāri, tomēr viņus bieži vien nomāc tumšas domas un vainas apziņa par baudas gūšanu. Šīs zīmes slinkums rodas no pārlieku daudz baudāmu lietu darīšanas un netiklības.

Šajā sarakstā ir arī Zivis, kuras visticamāk ir zodiaka pārprastākā zīme. Zivis parasti tiek norakstītas kā emocionālas vārgules, tomēr viņās mīt kas stipri vairāk. Zivis ir tik ievainojamas, ka lai atgūtos no emocionālām rētām viņām nepieciešams krietns laika sprīdis. Ja pārdzīvojums liek Zivīm to vien darīt kā vārtīties gultā bezdarbībā, tad darbu veikšana sagādā milzīgas grūtības.

Jā, Lauvas smagi strādā, bet diez vai visā zodiakā ir vēl kāda zīme, kas tik pat nopietni uztver arī izklaidi un atpūtu. Lauvām piemīt talants atrast jautrību itin visā – bieži vien tas notiek uz produktivitātes rēķina. Turklāt, ja Lauvu dievina darbā vai mājās, viņš var nejusties motivēts pielikt lielus pūliņus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru