5 svarīgi simboli sapņos, kuriem vajadzētu pievērst uzmanību

1. Zobu izkrišana

Zobu izkrišana sapnī parasti liecina par pašpārliecinātības, varas vai kontroles zaudējumu dzīvē. Tas var būt attiecināms uz darba vai personiskajām attiecībām. Sapnis parāda to, ka tev ir bail no tālākās kādu notikumu attīstības. Lai no tā atbrīvotos, tev apzināti jāsakārto konkrētā problēma vai jānovērš tā.

2. Brīvais kritiens

Arī krišana liecina par kontroles zudumu nomoda dzīvē; atsevišķos gadījumos šādi sapņi simbolizē bailes vai zaudējumu. Izpētot vai tas ir kāds vai kaut kas, ko baidies zaudēt reālajā dzīvē palīdzēs atrisināt problēmu.

3. Kailums publiska vietā

Šis notikums sapnī norāda uz pašpārliecinātības trūkumu vai bailēm, ka tava privātā dzīve nonāks publiskā atklātībā. Vai tu esi tu pats, kad komunicē ar citiem cilvēkiem, vai varbūt tu centies izpatikt citiem, lai iederētos? Vai tu melo un baidies, ka patiesība kādā brīdī nāks gaismā? Tikai esot atklāts pats pret sevi tu spēsi izvairīties no šiem sapņiem, atzīsti, ka tev ir bail tikt atmaskotam.

4. Lidošana

Lidošana sapņi var būt patiesi aizraujoša pieredze. Ja tu lido augstu, tas liecina par tavu brīvības sajūtu… iespējams, ka tu jūties atbrīvots no kaut kā, kas ilgi tevi nomocījis. Ja lido tuvu zemei, pēdējā brīdī izvairoties no tādiem objektiem kā automašīnas, vadi, stabi vai citi cilvēki, tas ir nopietnāk. Vai tavā dzīvē ir kādi sarežģīti šķēršļi, kuriem jātiek garām?

5. Nāve

Lai gan sapnis par nāvi var pa galam būt nepatīkams, tas dīvainā kārtā simbolizē pozitīvu noslēgumu kādam notikumam reālajā dzīvē. Iespējams, ka tu esi ticis pāri situācijai, kurā kāds cits cilvēks tevi negatīvi iespaidoja. Nāve ir pārmaiņu simbols, tā liecina par dzīves turpināšanos, tomēr dažiem no mums ir grūtāk tikt pāri pārmaiņām, nekā citiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru