5 veidi, kā pārstāt būt tik negatīvai un sākt pozitīvāku dzīvi

1. Esi pateicīga par to, kas tev ir.

Šis ir solis Nr. 1. Paskaties sev apkārt. Tev visticamāk ir jumts virs galvas un cilvēki, kuri tevi mīl, un draugi, kuriem tu patīc, un dārgs elektronisks aparāts, uz kura lasīt šo tekstu. Tev klājas labāk nekā lielākajam vairumam cilvēku. Tev nav tagad jājūtas slikti, bet gan jāatceras, cik labi viss patiesībā ir. Protams, ka viss var nebūt perfekti, un ir pilnīgi normāli to apzināties un cīnīties par kaut ko vēl vairāk, bet vienkārši saproti vienu lietu: arī tagad nav nemaz tik slikti.

2. Neesi drāmas karaliene.

Izslēdz drāmu no savas dzīves tūlīt pat. Izslēdz no savas dzīves cilvēkus, kas to vien dara, kā visu dramatizē. Pārstāj klausīties tenkās un arī tenkot. Citu cilvēku aprunāšana tikai vairo negativitāti tevī un ap tevi.

3. Uzņemies atbildību.

Vispirms uzņemies atbildību par sevi. Tu valdi pār sevi un, ja ar tevi kaut kas noiet greizi, tā ir tava, nevis citu vaina. Ja tevī kaut kas mainās uz labo, tas ir, pateicoties tev. Pēc tam uzņemies atbildību arī par savu apkārtni, to, kuru tu spēj ietekmēt. Iesaisties apkārtējā vidē, mēģini to uzlabot.

4. Iemācies piedot.

Turēt sevī aizvainojumu pret kādu ir kā dzert indi un cerēt, ka otram no tā paliks slikti. Iemācies piedot cilvēkiem – sevis dēļ. Tas arī nenozīmē, ka tu tagad būsi spēja viņus silti apskaut un aicināt atpakaļ savā dzīvē. Vienkārši piedod un dzīvo tālāk.

5. Esi laipna.

Esi jauka pret citiem cilvēkiem. Tas ir ļoti vienkārši un pat jautri. Atrodi veidu, kā kādam pateikties vai izdarīt kaut ko jauku vienkārši tāpat. Labā karma tev par to dāsni atmaksās.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru