5 vienkārši veidi, kā noteikt, ka kādam ir slēpti motīvi

1. Neapmierināmas vajadzības
Toksiski cilvēki bieži vien iesaistās sarunās ar citiem, lai parunātu paši par sevi. Viņi izliksies, ka ir ļoti ieinteresēti tajā, kas notiek tavā personīgajā dzīvē, tomēr viņiem vienmēr nemanāmi izdodas sarunu tematu novirzīt sev vēlamā gultnē.
2. Lunkana mēle
Toksiskiem cilvēkiem ir dēmona mēle, viņi spēj pierunāt cilvēkus darīt to, ko tie patiesībā nevēlas. Kāda nezināma iemesla dēļ viņiem piemīt unikāla spēja sagrozīt vārdus safabricētā juceklī, kas izklausās pārāk labi, lai būtu patiesība. Viņi ir vieni no labākajiem meļiem un vienmēr pārbauda apkārt esošos cilvēkus, lai redzētu, kurš ir viņu laika vērts.
3. Galvā virmo tikai viena doma
Viņus vada tikai viena doma un tā ir piedabūt tevi veikt viņu netīros darbus. Vienīgais iemesls tam ir toksiskā cilvēka vēlmju un iegribu īstenošana.
Tu ievērosi, ka toksisks cilvēks bieži vien runās par vienu un to pašu, lai iesēdinātu tavā galvā domas par palīdzēšanu īstenot kādu svarīgu plānu.
4. Tevi pārņem nelāga priekšnojauta?
Ja toksisks cilvēks tikko beidzis ar tevi runāt un tu jūties pārprasts, aizkaitināts, nepārliecināts vai tevi pārņem nelāga priekšnojauta, tad tu tikko esi piedzīvojis situāciju, ar kuras palīdzību var nokļūt nepareizu mērķu vadīta cilvēka nagos.
5. Neregulārs acu/ķermeņa kontakts
Lai arī meļiem grūtības sagādā ielūkošanās citu cilvēku acīs, viņi tāpat cenšas to darīt, lai demonstrētu pienācīgi pārliecinošu ķermeņa valodu. Viņus tas citu acīs padara par “normāliem” cilvēkiem ar labiem nodomiem.
Ja ievēro kādu, kas izmanto šāda veida žestus, zini, ka šis cilvēks kaut ko no tevis vēlas izspiest, tādēļ esi vērīgs un uzmanies!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru