5 zodiaka zīmes, kurām ideāli piemērota būtu jurista profesija

STRĒLNIEKS

Strēlniekus kontrolē planēta Jupiters, kas atbild par taisnīgumu un tiesiskumu, tāpēc šīs zodiaka zīmes pārstāvji interesējas par sabiedrisko kārtību, sociālajām zinātnēm un viņiem piemīt ļoti plašs skatījums uz dzīvi. Vispiemērotākā profesija viņiem noteikti varētu būt advokāts, kurš aizstāv savus klientus tiesā, it īpaši civiltiesību jomā. Strēlnieks prot atrast tieši tos argumentus, kuri pārliecinās citus cilvēkus, tāpēc, tā kā viņš katru dienu varētu cīnīties par taisnīgumu, šis darbs viņiem noteikti sniegtu gandarījumu.

VĒZIS

Šīs zodiaka zīmes simbols – svari, kurus rokā tur Temīda, taisnības dieviete, tāpēc cilvēkiem, kuri dzimuši zem šīs zīmes, ir apveltīti ar spēju strīdā paskatīties uz situāciju no dažādiem skatu punktiem, izsverot visus par un pret, un, pamatojoties uz to visu, pieņemt apzinātu lēmumu. Vispiemērotākā tiesību joma Vēžiem varētu būt ģimenes tiesības – laulību līgumu izstrāde un šķiršanās procesi, kā arī darbs advokātu birojos, lai vadītu pārrunas.

SKORPIONS

Jurista profesija bieži vien ir saistīta ar stresu, jo klienti ir nonākuši ļoti sarežģītās situācijās, ko lieliski spēj sajust ūdens stihijas pārstāvji, līdz ar to arī Skorpions. Dažreiz šo cilvēku emocionālais stāvoklis ir uz sabrukšanas robežas, bet juristiem ar to ir jāsaskaras gandrīz katru dienu, tāpēc Skorpions, kurš ir ļoti noturīgs pret stresu, ar šo uzdevumu lieliski tiks galā. Par vispiemērotākajām sfērām tiek atzītas mantojuma tiesības, darbs nodokļu inspekcijā un viss, kas saistīts ar kriminālprocesiem, noziegumiem un vardarbības gadījumiem.

JAUNAVA

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti uzmanīgi un centīgi, bet, kā zināms, juristiem ir svarīgi pārbaudīt katru vārdu oficiālajos dokumentos, jo pat vismazākā kļūda var ļoti daudz izmaksāt. Jaunavas ar visiem dokumentiem un iesniegumiem tiks galā vienkārši ideāli, tāpēc šīs zīmes pārstāvjiem ļoti piemērots ir darbs notāru birojos, tāpat viņu joma varētu būt arī darba tiesības, kā arī Jaunavas varētu ieinteresēt nodokļu tiesību specializācija.

VĒRSIS

Vērsis ir ļoti strādīgs, mērķtiecīgs un centīgs cilvēks, kādam noteikti ir jābūt arī juristam. Šīs zīmes pārstāvji nemīl steigu, kas ir vērtīgi darbā ar dažādiem dokumentiem, to sagatavošanu un visādu veidu pieteikumiem. Zvaigznes Vēršiem sola ļoti veiksmīgu karjeru kā juriskonsultam dažādās organizācijās, kā arī viņus varētu saistīt finanšu tiesību specializācija, jo saskaņā ar astroloģiju Vērsis pārvalda materiālos līdzekļus, tāpēc finansu saistību sfēra viņiem varētu šķist ļoti interesanta.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru