5 zodiaka zīmes, kurām ir izteikts skatuves talants

1. vieta – LAUVA

Lauvas ir apveltītas ar ļoti daudziem mākslinieciskiem talantiem. Šīs zīmes pārstāvji mīl būt uzmanības centrā, tāpēc uz skatuves Lauvas jūtas kā zivs ūdenī. Viņu tēls vienmēr atšķiras ar spilgtumu un spozmi, kas piesaista ļoti daudzu cilvēku uzmanību. Lauvām patīk pielūdzēji – jo vairāk, jo labāk! Viena no populārākajām pasaules estrādes Lauvenēm ir Madonna!

2. vieta – VĒRSIS

Vērši ir dzimuši planētas Venēras aizbildnībā, kas ir skaistuma un mākslas planēta, līdz ar to ļoti daudziem šīs zīmes pārstāvjiem ir dotības mākslā un viņi kļūst par aktieriem. Bieži vien viņi prot spēlēt arī kādu mūzikas instrumentu, kā arī ļoti labi dzied, bet daži Vērši ir izcili glezniecībā. Ļoti skaista un populārā aktrise, kas dzimusi Vērša zīmē, ir Megana Foksa.

3. vieta – VĒZIS

Vēži kļūst par lieliskiem aktieriem, jo viņi vislabāk spēj izdzīvot savu lomu. Viņiem palīdz Mēness, kas piešķir šīs zīmes pārstāvjiem jūtību un ļoti smalku uztveri, tomēr ilgu laiku palikt uzmanības centrā viņiem ir emocionāli grūti. Ļoti slavens un visiem zināms Vēža zīmē dzimis aktieris ir Toms Krūzs.

4. vieta – ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri ir ļoti neparasti un radoši cilvēki, kas ir individuālisti un nevēlas dzīvot tā, kā visi, tāpēc viņi meklē paši savu ceļu. Viņu vēlme izcelties visu pārējo vidū bieži vien noved viņus līdz skatuvei, bet planēta Urāns dod viņiem iedvesmu un prasmi saprast visdažādākos cilvēkus. Ļoti zināma Ūdensvīra zīmē dzimusi aktrise ir Dženifera Anistone.

5. vieta – DVĪŅI

Dvīņi ir ļoti ziņkārīgi. Jau bērnībā viņi interesējas par pilnīgi visu šajā pasaulē. Bieži vien viņiem tuvs ir runas žanrs, viņi labprāt stāsta savus stāstus vai smieklīgus atgadījumus. Ja Dvīņi kļūst par aktieriem, tad viņu spēja transformēties, palīdz viņiem spēlēt visdažādākās lomas. Ļoti slavena un izcila aktrise, kas dzimusi Dvīņu zīmē, ir Nikola Kidmena.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru