5 zodiaka zīmes, kurām prātā vienmēr ir visneķītrākās domas

Lauva

Lauva spēj ikdienas dzīvi un seksu sakombinē tā, ka citiem atliek tikai nobrīnīties par viņa laika menedžmenta spējām. Lauvai intīmajā dzīvē nekādas problēmas nesagādā padotā lomas spēlēšana, lai gan ikdienā kāds reti redz šīs valdonīgās zīmes pārstāvi kādam piekāpjamies.

Jaunava

Jaunava vienmēr ir tik kārtīga un atbildīga, ka cilvēki šķiet šokēti uzzinot, ka šīs zīmes pārstāvim ir patiesi netiklas domas. Jaunavai patīk būt neparedzamai un likt cilvēkiem minēt. Jaunavas prāts neapšaubāmi ir visneķītrākais visu zodiaka zīmju konkurencē un tas tāds ir vienkārši viņas neparedzamās dabas dēļ.

Lasi arī: Neķītrais horoskops dāmām un kungiem

Skorpions

To, ka Skorpionam ir neķītras domas gan ir visai viegli paredzēt, galu galā, tas taču ir Skorpions. Viņš ir viens no tiem cilvēkiem, kurš šķietami visu laiku tik vien domā par seksu, mēs visi labi zinām, ka tā vienkārši ir viņa personības neatņemama daļa.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs vienmēr ir gatavs pamēģināt ko jaunu, tieši tur arī rodas neķītro domu kvantums. Viņš var domāt par to, kādu pozu no žurnālā ieteiktajām pamēģināt gultā vai to, kādas pārmaiņas veikt, lai viņš izskatītos seksuāli pievilcīgāks.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru