5 Zodiaka zīmes, kuras nespēj kontrolēt savas emocijas

3. vietā – SKORPIONS

Tā kā Skorpioniem patīk just saspringumu, viņi diez vai klausīsies skumjās dziesmās brīdī, kad viņiem pašiem ir skumji. Viņi noteikti nedosies uz boksu tad, kad ir dusmīgi. Skorpioni vēlas, lai šīs negatīvās emocijas pāriet darbībās – vai tā būtu atriebība kādam, kas nodarīja viņiem pāri, vai arī būt līdzās mīlošam cilvēkam, kad viņam to vajag.

4. vietā – AUNS

Auni zina, ka viņi mēdz būt īsta skabarga vienā vietā, tādēļ viņi noteikti negrasās kādam atvainoties pēc tam, kad viņi bijuši pārāk neiejūtīgi vai neiecietīgi. Lai arī cik saspringtas mēdz būt Aunu garastāvokļu maiņas, tās parasti nav uz ilgu laiku. Viņu garastāvoklis ļoti ātri var mainīties no “dzīve ir briesmīga” līdz “nav nekā, ko es nevarētu izdarīt.”

5. vietā – SVARI

Svari nevēlas izjust garastāvokļa maiņas, viņi vienkārši izjūt visu, kas iekļauj lietas, ar kurām viņiem nav nekāda sakara. Svari ļoti bieži uzkrauj uz saviem pleciem citu cilvēku problēmas, turklāt tās ļoti piespiež viņus pie zemes. Un nē, Svari, citi cilvēki nav vienmēr dusmīgi uz jums, visticamākais, ka viņu garastāvoklis pat vispār nav saistīts ar jums.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru