5 Zodiaka zīmes, kuras tev var nejauši salauzt sirdi

Lūk, kuras zodiaka zīmes tev varētu salauzt sirdi!

Ir cilvēki, kuri mēdz izvēlēties neīstos partnerus, un to saprast tikai pēc laba laiciņa. Tad nu viņi tiek nostādīti lielas izvēles priekšā – turpināt mokas vai vienkārši aiziet no attiecībām. Lai arī cik grūti tas nebūtu, šīs zodiaka zīmes to ir spējīgas izdarīt, tādā veidā nejauši salaužot otra cilvēka sirdi.

VĒRSIS

Šī zodiaka zīme rada teju ideāla partnera iespaidu. Neskatoties uz viņa mīnusiem, Vērsis ir ļoti uzticīgs, mīlošs un gādīgs partneris, tomēr ik pa laikam šīs zodiaka zīmes pārstāvji izvēlas neīstos partnerus… Un, kad runa ir par nelaimīgām attiecībām, Vērsis tajās vienkārši nevēlas palikt. Tiesa, Vērsis ar tik liela lēmuma veikšanu varētu pat ilgi minstināties, tomēr labā ziņa ir tāda – agri vai vēlu, bet viņš to izdara!

AUNS

Šī zodiaka zīme vienmēr centīsies darīt tā, kā uzskata par pareizu. Daži Auni gadiem ilgi nomokās vienās un tajās pašās attiecībās, kurās nejūtas laimīgi, bet, kad tikuši no tām ārā, nožēlo, ka šādu soli nespēra agrāk. Auns ar attiecību pieredzi pavisam noteikti nemocīs ne sevi, ne otru, tāpēc attiecības pārtrauks mirklī, kad sapratīs, ka vtām vairs nav laimīgas nākotnes.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru