5 Zodiaka zīmes, kuras vienmēr pamanās iekulties nepatikšanās

Pirms apskatīt zemāk esošo sarakstu ar Zodiaka zīmēm, izaicinām jūs izteikt minējumus par tām.

Jaunava

Jaunava no visa spēka cenšas sevi pozicionēt kā eņģelīti bez grēka, bet patiesībā – viņa ir īsts velniņš. Kad viņa novēršas no savas praktiskās un stingrās dabas, tad kļūst par nelabojamu palaidni. Ja jūs meklējat līdzinieku noziegumam, Jaunava būs pirmā, pie kuras vērsties.

Svari

Svari – neapdomīgi nelieši, kuri vēlas, lai visi to zinātu. Ja Jaunavas cenšas slēpt savu tumšo pusi, tad Svari izkliedz visai pasaulei par saviem netikumiem. Šarma, manipulāciju un nevainojamā izskata kombinācija – ideāli, lai Svari varētu rīkot dažādas afēras.

Dvīņi

Dvīņi ir ļoti lieli meļi. Viņiem ārkārtīgi patīk apmānīt citus, lai gūtu sev labumu. Viņi pievelk cilvēkus, bet pēc tam piemāna tos – kā romantiskajā dzīvē, tā vienkārši ikdienā. Jebkurā gadījumā, Dvīņi dod izredzes Svariem.

Strēlnieks

Strēlnieks ir bīstams, jo viņam uz visu ir uzspļaut. Viņš ļoti reti ņem vērā citu cilvēku jūtas un pirmais no visām Zodiaka zīmēm ieleks lidmašīnā uz Taizemi, atsūtīs no turienes vien atklātnīti, kamēr radinieki un draugi jau būs pieņēmuši, ka viņš ir ticis nolaupīts.

Kaut arī šīs īpašības kaitē tikai viņam pašam, jums vajadzētu uzmanīties pirms uzticēt Strēlniekam savu sirdi un dvēseli. Visticamāk, viņš ar to aizlidos tālu projām un nekad vairs neatgriezīsies.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram patīk radīt problēmas, lai izceltos citu vidū. Kā pati brīvākā un neatkarīgāka Zodiaka zīme, tas ir iemantojis karstgalvja slavu, jo dzīvo pēc saviem noteikumiem un dara, ko grib.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru