5 zodiaka zīmes, kuru pārstāvji ir vislielākie manipulatori

Auni nevēlas Jums nodarīt neko sliktu – tādi viņi ir jau no dzimšanas. Lielākā daļa šīs zīmes pārstāvju nespēj iztikt bez manipulācijām ar citiem cilvēkiem, tāpēc ka, lai atrisinātu savas problēmas, viņi izmanto citus. Protams, par Jūsu labvēlību viņi var arī atmaksāt, taču tikai tādā gadījumā, ka Jūs to lūgsiet. Iespējams, ka šādā situācijā Jūs justos visnotaļ neveikli, bet tieši to arī Auni gaida.

Zivis ir dzimušas, lai tenkotu un vērptu intrigas, tāpēc vienīgais, kas šīs zīmes pārstāvjus var atturēt no manipulēšanas ar citiem cilvēkiem – nevēlēšanās izkustēties no vietas. Viņi ir pārāk slinki, lai izstrādātu citu cilvēku vadīšanas plānu, taču, ja tāda iespēja ir iegūta, tad viņi no tās noteikti neatteiksies.

Dvīņi ar cilvēkiem manipulē prieka pēc, respektīvi, bez kāda konkrēta iemesla. Lai gan Dvīņi ir ļoti divkosīgi cilvēki, līdzekļi savu mērķu sasniegšanai viņiem nav visnotaļ daudz.

Strēlnieki ir avantūristi, taču viņi slēpj savu tieksmi pēc vieglas dzīves, tāpēc visas manipulācijas ar cilvēkiem viņi veic slepeni. Draugiem viņi atbild ar labu uz labu, taču, ja Jūs neesat Strēlnieku draugu lokā, bet viņi no Jums kaut ko grib, tad bēdziet pēc iespējas tālāk, jo viņš Jūs izmantos atkal un atkal, līdz Jūs kļūsiet viņam nevajadzīgs.

Skorpioni manipulē, spēlējot uz jūtām. Reizēm tas notiek tāpēc, ka viņiem ir garlaicīgi, taču visbiežāk Skorpioni vada cilvēkus tāpēc, lai padarītu stabilu savu pasauli, turklāt vislabāk viņi manipulē ar tiem, kuri viņus mīl.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru