5 Zodiaka zīmju pāri, kuriem reti kad ir laimīgas attiecības

Ir skaidrs, ar kuriem zīmes pārstāvjiem varētu izveidoties labas attiecības, bet ar kuriem tad sadzīvošana varētu sagādāt grūtības?

Šīs horoskopa zīmes savā starpā nav diez ko saderīgas, bet tas nebūt nenozīmē to, ka attiecības vai draudzība starp šīm zīmēm būtu neiespējama. Ir pāris neskaidrības, kas starp jums varētu veidoties. Uzzini, ar kuru horoskopa zīmi tev, iespējams, būtu visgrūtāk sadzīvot!

Dvīņi un Jaunava

Atbildīgā un parasti noslēgtā Jaunava pavisam citādi skatās uz mīlestību. Jebkam gatavie, pļāpīgie un nereti pat dramatiskie Dvīņi ir pilnīgs pretstats Jaunavai. Jaunavas bezjūtīgie novērojumi un ieteikumi, kurus viņa uzskata par godīgu atbildi, Dvīņiem var šķist ļauni. Jaunavas bezjūtīgie vārdi var viegli aizvainot, bet Dvīņus vai arī viņus var pārlieku nogurdināt Jaunavas pragmatiskais dzīvesveids.

Vēzis un Ūdensvīrs

Liela daļa Vēžu patiesībā ir neglābjami romantiķi, kuri vēlas absolūtu drošību un pasakām līdzīgas beigas. Iespējams, ka krietni neatkarīgākais Ūdensvīrs jutīs, ka mīlošais un dažkārt greizsirdīgais Vēzis viņu ierobežo. Tajā pašā laikā, kad Vēzis kļūst emocionāls, Ūdensvīra pieeja viņu atgrūdīs, jo viņš mēģinās racionalizēt Vēža jūtas, tā vietā, lai ieklausītos.

Lauva un Vērsis

Lai arī saulainais barvedis Lauva spēj novērtēt Vērša šarmu un labo gribu, šīs divas zodiaka zīmes var ķildoties atšķirīgās mīlestības uztveres dēļ. Lauvām vajadzīgs siltums, empātija un optimisms, tādēļ viņus var izvest no pacietības piezemētā Vērša mazāk entuziastiskā pieeja. Dažkārt viss, kas Lauvai nepieciešams ir dzirdoša auss un iedrošināšanas sarunas – nevis pamācība dzīvošanā no Vērša puses.

Svari un Skorpions

Skorpions var būt pārāk intensīvs un tam piemīt pārāka tumšā puse, kas nemaz neiet pie sirds jaukāko sarunu uzturētājiem un nekonfliktējošajiem Svariem. Skorpionam parasti ir vairāki emocionālie slāņi (to skaitā arī apslēptie), kurus gaisa zīme, emocijas intelektualizējošie Svari neizprot. Skorpions šajā gadījumā darbojas vairāk instinkta vadīts, nekā prāta.

Ūdensvīrs un Auns

Lai arī pirmā horoskopa uguns zīme un pēdējā gaisa zīme var būt labi draugi, veidot romantiskas attiecības viņiem būs grūti. Neatkarības jomā šīs zīmes ir visnotaļ vienlīdzīgas, bet ārkārtīgi kaislīgais un intensīvais Auns var būt pārlieku uzbāzīgs intelektuālajam un racionāli domājošajam Ūdensvīram. Tad vēl pastāv tāda lieta kā Auna vajadzība pastāvīgi darīt kaut ko jaunu, tā Ūdensvīram laika gaitā šķitīs arvien apnicīgāka.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru