6. aprīļa dienas horoskops – pārdomu laiks!

Auns Šodien uzzināsi kaut ko jaunu un neparastu. Tā vietā, lai par to visiem stāstītu, labāk paturi to pie sevis. Neuzticies kuram katram!

Vērsis Darbā būsi pasīvs, nevēlēsies darboties un aktīvi iesaistīties aktivitātēs, kuras ir ar darbu un karjeru nesaistītas. Šodien labāk kārtīgi atpūsties.

Dvīņi Šodien ieteicams ieviest kārtību – gan mājoklī, gan galvā! Sāc ar savas vides sakopšanu un tad nododies dažādām pārdomām par nākotni.

Vēzis Pastiprinātu uzmanību šodien vēlams pievērst savai pašsajūtai. Ja tev kaut kas nepatīk, tad nedari to. Ja iespējams, šodienu paņem brīvu.

Lasi arī: 3 zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies 03.04.-09.04.

Lauva Tavam mīļotajam ir sakrājies savs sakāmais, mēģini viņu šodien uzklausīt. Ja ģimenē ir bērni, tad uzmanība būtu jāvelta arī viņiem.

Jaunava Uz apkārtējo fona izcelsies ar savām zināšanām – neļauj tam tevi padarīt lepnu! Mēģini citiem palīdzēt!

Svari Šodien savas emocijas mēģini kontrolēt, ja vien negribi sabojāt attiecības ar augstākstāvošām personām un priekšnieku. Mēģini būt ieturēts un īpaši neizcelties!

Skorpions Šodien nāksies parādīt sevi no dažādām pusēm. Tu esi talantīgs, kaut arī par to bieži aizmirsti! Paslavē sevi un paskaties, cik daudz jau esi sasniedzis!

Lasi arī: Mīlestības horoskops no 3. līdz 9. aprīlim

Strēlnieks Komforts un miers būs tas, pēc kā šodien visvairāk alksi. Būsi grūti koncentrēties dažādiem darbiem, iespējams nogurums un pasivitāte, kura tev it nemaz nav raksturīga.

Mežāzis Ļoti smalki un skaidri sapratīsi citu cilvēku vēlmes, bet pats savas gan ne. Šodien ieteicama kārtīga izrunāšanās ar tev tuvu cilvēku.

Ūdensvīrs Bezjēdzīgas nodarbes traucēs darīt svarīgos darbus. Kaut arī vēlēsies nodoties kaut kam patīkamam, nāksies tikt galā ar pienākumiem un tikai tad varēsi atpūsties.

 Zivis Citi mēģinās tevi ietekmēt, neļaujies tam! Tev pašam ir sava galva uz pleciem! Paļaujies tikai uz sevi un savu intuīciju!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru