6 lietas, kas Tev jāpieņem, ja vēlies veidot ilgstošas attiecības ar Dvīņiem

 

1. Tev jābūt gatavam pārmaiņām

Dvīņu lielākā problēma ir tā, ka viņi necieš rutīnu. Dvīņi noteikti nesamierināsies ar garlaicīgām un vienmuļām attiecībām. Esi jautrs un centies ieviest attiecībās daudzveidību. Dodies netradicionālos randiņos un pārsteidz Dvīņus.

 

2. Dvīņi nav īsti uzticami

Tas nebūt nenozīmē, ka viņi apzināti Tevi pievils. Dvīņi bieži vien nemaz nenojauš, kā viņu rīcība ietekmē citus un dažkārt viņi interesējas tikai par sevi. Kā Dvīņa mīļotajam cilvēkam, Tev jābūt pašpietiekamam, neatkarīgam un ļoti pacietīgam. Ja Dvīņi būs ko sagrēkojušies, viņi tūliņ metīsies par to atvainoties. Neliec viņiem justies slikti, tomēr piekodini, lai viņi piestrādā pie uzticamības uzlabošanas.

 

3. Viņiem ir grūti uzticēties

Ja Tev problēmas sagādā uzticēšanās cilvēkiem un Tu apsver iespēju veidot attiecības ar Dvīņiem, padomā labi, pirms pieņem galīgo lēmumu. Lai arī Dvīņi savā būtībā nav negodīgi, viņus bieži vien iespaido mirkļa sajūtas. Pastāv zināma iespēja, ka Tu domāsi vai viņš/-a tiešām domāja to, ko teica. Jo biežāk tā notiks, jo lielāku jucekli Tavā galvā tas radīs. Ja iepriekšējo attiecību dēļ Tev ir problēmas ar uzticēšanos, tad zini, ka Dvīņi ir ļoti grūti nolasāmi cilvēki.

 

4. Dvīņi dzīvo mirkļa iespaidā

Tā ir lieliska iezīme. Dvīņi vienmēr ir priekpilni un jautri cilvēki, ar kuriem visi labprāt komunicē. Bieži vien Dvīņi ir ballīšu dvēseles, kuri piesaista citus. Tomēr attiecībās tā var būt milzīga problēma. Tiem cilvēkiem, kuri mīl pasākumus ieplānot laicīgi, Dvīņi šķitīs kā apgrūtinājums. Savukārt, ja Dvīņus steidzinās, viņi jutīsies atsvešinājušies, it īpaši tad, ja jārunā par attiecību nākotni.

 

Lasi vēl: Dvīņi mīlestībā; no vienas puses vēlas mīlestību, no otras- brīvību

 

5. Dvīņiem seksuālās attiecības nav galvenais

Dvīņiem nav tik svarīgs seksa process, cik svarīgas ir tā laikā izjustās emocijas. Tev jābūt rotaļīgam un jāpatur prātā tas, ka Dvīņi ienīst rutīnu. Nekad pārlieku neiesīksti.

6. Dvīņi mēdz atsvešināties no emocijām

Ja esi gatavs pienācīgi uzklausīt Dvīņus, tad Tu spēsi iegūt nepieciešamo ieskatu viņa/-as domās. Tas palīdzēs veidot emocionālo saikni, kas liks Jums abiem justies īpašiem. Šādi Dvīņi spēs atbrīvoties Tavā priekšā. Dvīņi reizēm ir visnotaļ nesavākti, tomēr, ja esi iecerējis ar šīs zīmes pārstāvi veidot nopietnas attiecības, viņš noteikti kļūs par brīnišķīgu draugu un mīļoto.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru