6 lietas, kas Tev noteikti jāzina, ja dodies uz randiņu ar DVĪŅIEM

Pielāgojies pārmaiņām

Dvīņiem patīk pārmaiņas. Ja ieradīsies uz randiņu, bruņojies ar detalizētu plānu katrai minūtei, tad nāksies piedzīvot vilšanos. Nav tā, ka Dvīņi nenovērtē Tavus centienus, viņi vienkārši vēlas pa īstam izdzīvot katru brīdi, tāpēc vienmēr padomā par plānu B un C, jo Dvīņiem noteikti patiks, ka piedāvāsi izvēles iespējas.

Neierobežo viņu vēlmi darīt vairākas lietas vienlaicīgi

Vairums Dvīņu baidās no garlaicības, tāpēc viņiem lieliski padodas darīt vairākas lietas vienlaicīgi. Ja Jūs kopā skatāties televizoru, neapvainojies, ja Dvīņi tajā pašā laikā arī risina krustvārdu mīklu vai raksta īsziņas. Patiesībā Tevi varētu pārsteigt viņu spējas nosaukt galvenos notikumus TV šovā, it kā nemaz nepievēršot tam uzmanību. Ja šis ieradums Tev ļoti nepatīk, tad jau laikus pārrunājiet to, cik daudz uzmanības Tev ir nepieciešams.

Esi atvērts komunikācijai

Kad satiecies ar Merkura ietekmē esošajiem Dvīņiem, komunikācijai ir ļoti svarīga loma. Dvīņiem ir svarīgi dalīties ar informāciju un saņemt to. Ja Tu kaut ko paturi pie sevis, pat neapzināti, tad tas nekam neder. Nav jārunā nepārtraukti, bet, ja kaut kas ir sakāms, tad tas jāsaka. Dvīņi labi panes tukšu runāšanu, tāpēc nevajag vienmēr izteikties ļoti gudri un saprotami. Tikai nemelo, ka Tev nekas nav sakāms, ja uz mēles gala kaut kas ir, jo to gan Dvīņi nevar paciest.

Saglabā jauneklīgumu

Varbūt esi pamanījis, ka daudzi Dvīņi izskatās tā, it kā būtu atraduši jaunības eliksīru (piemēram, Džonijs Deps, Andželīna Džolija, Naomi Kempbela). Kāds ir viņu noslēpums?! Viņi spēj pielāgoties jebkurai situācijai, ir bezbailīgi un sirdī jauni. Nekautrējies kārtīgi uzposties, ja dodaties uz balli, vai arī pusnakts mēnessgaismā aiziet uz rotaļu laukumu un iesēsties šūpolēs, jo Dvīņiem patiks tas, ka izbaudi dzīvi.

Esi rotaļīgs, bet nespēlē spēlītes

Dvīņiem patīk ķircināšana, asprātības un jautrība, tomēr nevajadzētu pārspīlēt ar rotaļīgumu un izmantot to kā attaisnojumu emocionālai neiejūtībai. Dvīņiem bieži vien ir dalītas jūtas par kādu konkrētu tēmu, un, jūtoties aizvainoti, viņi var kļūt ietiepīgi un dzēlīgi. Lai arī Dvīņu prāts bieži vien ir ātrāks par sirdi, jūtas var būt patiesas un stipras, ja vien viņi jūtas mīlēti un novērtēti.

Nesaki, ka viņiem ir divas sejas

Atšķirībā no daudziem citiem, Dvīņi nebaidās pārdomāt, it īpaši tad, ja uzzina jaunus faktus. Viņi arī mēdz uztvert visu tieši tā, kā tas ir, bez liekām emocijām. Piemēram, Tev varētu šķist nepieņemami, ka Dvīņi satiekas ar kādu citu pēc Jūsu abu pirmā randiņa, taču Dvīņiem tā var būt izdevības izmantošana, kamēr vēl nav izveidojušās nopietnas attiecības, tāpēc tā vietā, lai mēģinātu atrisināt viņu mīklu, mēģini vienkārši pieņemt Dvīņu daudzšķautņaino dabu un pretī saņemsi jautrību un piedzīvojumus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru