6. marta dienas horoskops – saņemies!

Auns Saskarsies ar dažādiem izaicinājumiem, bet neuztraucies – tu ar tiem lieliski tiksi galā! Šodien centies pieķerties darbiem ar augstu atbildības sajūtu!

Vērsis Ar pienākumiem tiksi galā, ja būsi pietiekami akurāts un disciplinēts. Būs grūti sevi piespiest darboties, taču centies neko neatlikt uz pēdējo brīdi!

Dvīņi Būs nepieciešams kāds ārējs stimuls, lai rastu motivāciju un vēlmi darboties. Vērsies pie draugiem un paziņām, kas tevi spētu iedvesmot!

Vēzis Kārtīgi padomā par savām vēlmēm un nepieciešamībām, vispirms domājot par svarīgāko un tikai tad par baudu un izklaidi!

Lauva Tavām darbībām aiz citu muguras nebūs ilgs mūžs, tāpēc pēc iespējas ātrāk atbrīvojies no lieku problēmu radītājiem vai atklāj patiesību jau tagad!

Jaunava Šodien veikli tiksi galā ar dažādiem pienākumiem, galvenais – iesākt! Līdz ko uzsāksi ko jaunu, tā spēsi ar to nodarboties vēl ilgāk nekā cerēts. Saņem sevi rokās!

Svari Rīkojies tā, kā pats uzskati par pareizu un nepieciešamu! Šodien paļaujies uz spriedumiem, kurus jau iepriekš esi veicies, attiecībā pret līdzīga rakstura cilvēkiem.

Skorpions Ir lietas, kuras tu neesi pabeidzis, bet jau sen vajadzēja ar tām tikt galā! Šodien centies izdarīt maksimāli daudz, lai jauno nedēļu varētu uzsākt bez liekiem darbiem.

Strēlnieks Problēma slēpsies tajā, ka meklēsi vainu citos, bet sevi no malas neredzēsi. Nepārmet citiem viņu dīvaino rīcību, bet gan padomā, kā pats esi uzvedies!

Mežāzis Būs grūti saņemties, tāpēc darbu veikšana aizņems divtik daudz laika. Iedvesmu meklē mūzikā un sarunās ar līdzīgi domājošajiem!

Ūdensvīrs Iespējams, ka tiksi iesaistīts visai negribētā konfliktā sava atšķirīgā viedokļa dēļ. Atceries – ne visi cilvēki domā un dara vienādi, pasaulei ir nepieciešami citādāk domājošie!

Zivis Šodien pārlieku neuzupurējies citu labā, bet gan uztraucies pats par savām interesēm. Padomā, vai visi pret tevi izturas pienācīgi? Varbūt laiks pievērsties tikai tiem, kam neesi vajadzīgs tikai savtīgiem nolūkiem?

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru