6 pazīmes, ka tev jāizkļūst no komforta zonas- TAGAD!

  1. Tu esi nelaimīgs un neesi pārliecināts kāpēc. Par laimi, tev apkārt viss ir tā, kā to varētu vēlēties – darbs, dzīvesvieta, ģimene, draugi, tomēr tev joprojām ir sajūta, ka no dzīves vēlies, ko vairāk. Tu neesi laimīgs, jo tava dzīve ir parasta un nepārsteidzoša. Tu vēlies kaut ko citādāku, iespējams, svaigas pieredzes vai jaunus izaicinājumus.
  2. Tu apšaubi savas spējas. Tu šaubies par to, cik spējīgs vai pietiekams esi. Šīs domas mēdz aizvest līdz negatīvām un savu spēju ierobežojošām atrunām. Bez šaubām, tu jutīsies pozitīvi pārsteigts, kad sapratīsi, kādu aizrautību spēj sniegt jauni piedzīvojumi. Gluži vienkārši tev ir jātiek pāri pretestībai un iedomām, ka neesi spējīgs uz jauniem sasniegumiem.
  3. Tu saskaries ar stagnāciju. Tu atrodies vienā un tajā pašā vietā jau kādu laiku, esi kļuvis apmierināts un garlaikots vienlaicīgi. Tu neattīsti savas spējas un neaudz, bez tam, pie horizonta nav nevienas jaunas izaugsmes iespējas. Tev ir sajūta, ka viss tev apkārt darbojas pats no sevis. Diemžēl to varētu nosaukt par krīzes situāciju, jo tava personība un pašizaugsme ir pelnījusi labāku dzīvi ar vairāk iespējām.
  4. Tu neatceries pēdējo reizi, kad izmēģināji ko jaunu. Ir pagājis labs laiciņš, kopš pēdējās reizes, kad juties izaicināts. Tu dari vienu un to pašu jau tik ilgu laiku, ka nevari atcerēties pēdējo reizi, kad saskāries ar adrenalīna pilnām vēnām dzenoties pēc tā, kas liek tavai sirdij pukstēt straujāk. Nav tā, ka pēkšņi esi pārstājis mīlēt piedzīvojumus, gluži vienkārši esi tik ļoti iekārtojies ērtā pozīcijā, ka jūties komfortabli skatoties uz kustīgo pasauli un garām paslīdošo dzīvi.
  5. Tu reti sarunājies ar svešiniekiem. Tu nesatiecies ar jauniem cilvēkiem, dzīvo rutīnā un neizpaud savu būtību. Tu uztraucies par to, kā pasaule tevi uztvers, ja uzsāksi sarunu ar svešiniekiem vai izdarīsi kaut ko neierastu un citādāku. Tu nevēlies izjust cita veida sajūtas kā tās, ko jūti jau kādu laiku. Tu, patiesībā, jūties ļoti komfortabli ar nevienu nerunājot vai netiekoties. Tas ir jāmaina!
  6. Kad kāds tev palūdz izdarīt ko jaunu un neiepazītu, tava atbilde ir ‘’nē’’. Jebkas, kas šķiet neierasts salīdzinājumā ar to, ko dari tagad, šķiet riskants. Tava atbilde ir negatīva jebkam, kas atrodas ārpus tavām pašreizējām interesēm. Tu justos laimīgs, ja redzētu, kā attiecīgais uzdevums tiktu atdots kādam citam, jo tev tas rada apjukumu. 

Avots: lifehack.org

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru