6 Zodiaka zīmes, kurām 2018. gada nogalē lielas izredzes atrast mīlestību

Noskaidro, kuru zodiaka zīmju pārstāvjiem 2018. gada nogale būs veiksmīgāka par tā sākumu!

 

VĒZIS

Jums ir ļoti lielas izredzes izveidot attiecības it īpaši sākoties augusta mēnesim. Ja kādu laiku esat viens, tad ļoti iespējams, ka tieši šajā periodā jutīsieties jaunu attiecību uzsākšanai.

Kas attiecas uz Vēžiem, kuri nesen ir izšķīrušies – neuztraucieties! Arī jums paveiksies! Tiesa, tas gan nenotiks tik ātri, bet ļoti ticams, ka līdz 2018. gada beigām jūs būsiet atradis kādu, kas taureņiem liks lidot vēderā.

SVARI

Veiksmīgu sakritību rezultātā iepazīsies ar jauniem cilvēkiem. Daži no tiem būs tādi, ar kuriem jāveido tikai profesionālas attiecības, bet ar kādu nekas cits nesanāks kā tikai romantiskas attiecības. Ļoti iespējams, ka kādu pielūdzēju gan nāksies atraidīt sakarā ar abpusēju jūtu nerašanos.

Īpaši pasakains laiks būs tiem Svariem, kas regulāri apmeklē dažādus pasākumus un ir aktīvi – daudziem pret jums uzradīsies jūtas! Būs gana daudz cilvēku no kuriem izvēlēties savu potenciālo partneri!

STRĒLNIEKS

Tā vien mirdzēsi no sevī starojošās enerģijas un pozitīvisma, kas piesaistīs ne vienu vien pielūdzēju. Ļoti iespējams, ka šī gada otrajā pusē paspēsi uzsākt attiecības ar vairākiem cilvēkiem, tomēr gada beigās paspēsi atrast kādu, ar kuru izveidosies ilgstošas attiecības.

Galvenais klausīt savai sirdsbalsij. Daudzi dos dažādus ieteikumus, tomēr, lai gūtu patieso dzīves pieredzi, reizēm jāpaļaujas pašam uz sevi.

MEŽĀZIS

Ļoti skaists laiks, kad meklēt jaunas attiecības. Daži Mežāži to darīs apzināti, daži pat necentīsies. Lai vai kā, jaunā partnera satikšana solās notikt pavisam nejauši un negaidīti. Iespējams, ka jūtas uzplauks ļoti ātri, bet jūs centīsieties tās apspiest. Ļaujieties šīm jūtām un emocijām!

SKORPIONS

Labs nāk ar gaidīšanu. Jau ilgu laiku esi bijis ļoti izvēlīgs, tāpēc neesi spējis sev atrast pienācīgu partneri, bet tagad viss mainīsies. Tev ir lielas izredzes atrast kādu, kurš beidzot tevi sapratīs un būs bezgala uzticīgs. Centies nebūt greizsirdīgs par katru sīkumu! Šajās attiecībās centies būs sevis labākā versija – tad arī viss izdosies!

AUNS

Auniem veiksies ne tikai partneru izvēlē, bet arī ar karjeru saistītās lietās. Būsi gana apņēmīgs un centīgs, lai apvienotu darbu ar mīlestību. Tev izdosies viss, uz ko tieksies. Šoreiz gan nevajadzētu ļauties citu cilvēku skaudībai un viņu ļaunajiem komentāriem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru