6 zodiaka zīmes, kuras visilgāk pārdzīvo šķiršanos

LAUVA

Pēc šķiršanās Lauvas vienkārši bezgalīgi sēž un raud par vienu un to pašu. Lai gan sabiedrībā jūs nekad nepateiksiet, ka viņi jel kad ir bēdīgi. Viņi mehāniski paceļas no gultas, saģērbjas un dzīvo savu dzīvi kā parasti. It kā nekas nebūtu noticis. Cilvēki var domāt, ka Lauvas vienkārši iztur visu. Bet, kad šīs zīmes pārstāvji dodas mājās, viņi vienkārši guļ un neko nedara  Un šis rituāls notiks katru dienu!

SKORPIONS

Skorpions principā nevar tikt galā ar attiecību pārtraukšanu. Galu galā, tie pēc būtības ir ideālisti, un “ideālā dzīves” jēdziena atdalīšanās nemaz nav piemērota viņu idejai par attiecībām. Viņi pastāvīgi vēlas kontrolēt visu, pat ja viņi to vispār nespēj. Bet nav iespējams kontrolēt viņa salauzto sirdi. Un tādēļ Skorpions kļūst vēl depresīvāks! Viņiem vajadzīgs ilgs laiks, lai saprastu, ka dažreiz notikumus nevar novērst.

MEŽĀZIS

Mežāzim ir grūti kontrolēt savas emocijas pēc šķiršanās, taču šajā laikā viņam ir nepieciešams patiešām saņemties. Pirmās divas nedēļas ir mokošas, tad vēl kādi divi mēneši ir ciešami, tad vēl var paiet kāds laiks, kamēr viņi ieiet ierastajās sliedēs. Pilnībā pāri iepriekšējām attiecībām tiek tikai tad, kad atrod citu.

ZIVIS

Sapņojošās un romantiskās Zivis vienkārši sajūk prātā. Parasti viņi pavada savu dzīvi iedomātā pasaulē, un, saprotot, ka reālā situācijā ir notikusi šāda situācija, viņi nonāk šokējošā stāvoklī. Zivīm nudien ir nepieciešams ilgs laiks, lai pārdzīvotu šķiršanos. Un pat tad, kad viņam liekas, ka tā ir pārdzīvota, viņš var izlemt atvērt veco bilžu albumu ar bijušo partneri.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru