7. augusta dienas horoskops – esi godīgs!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu? 

Auns Interesants noskaņojums – nevēlēsies klausīties citu teiktajā, jo būsi pārliecināts par savu taisnību. Sākumā ieteicams pārbaudīt faktus un tikai tad aizstāvēt savu viedokli!

Vērsis Esi prātīgs! Šodien labāk lietas vērot no malas, nevis tajās iesaistīties. Ja tev ir kas sakāms par cita darbu, tad šoreiz labāk paklusē un nebāzies tur, kur neviens to neprasa!

Dvīņi Tiekoties ar savu mīļoto cilvēku, esi godīgs un atklāts! Ja kaut kas attiecībās ir mainījies, tad jums būtu svarīgi to izrunāt, nevis to noklusēt.

Vēzis Ieteicams doties pie ārsta un pārbaudīt savu veselību – pat, ja šķiet, ka viss ir kārtībā, mēģini atrast laiku dažādām veselības pārbaudēm. Pienākumus neatliec uz vēlāku laiku! Dari visu ar lielu atbildības sajūtu.

Lauva Esi godīgs un nemeklē attaisnojumus savai rīcībai! Tā vietā, lai mēģinātu izlocīties no radušās situācijas, labāk saki patiesību!

Jaunava Šodien vari satikt kādu senu paziņu, šī ir piemērota diena, lai atjaunotu kādu sen zudušu kontaktu. Nebaidies no spontānām idejām!

Svari Visu nevarēsi izdarīt uzreiz, vajadzēs vairāk laika un spēka, tādēļ savu grafiku nepārplāno. Šai dienai ir jābūt vienmērīgai, nedrīksti galvā radīt haosu.

Skorpions Pārsteigsi ne tikai sevi, bet arī citus. Noteikti nedari pāri savai veselībai, jo pēc tam būs grūti ar to tikt galā. Nepakļaujies manipulatoriem.

Strēlnieks Klausies citos, bet noklusē savu viedokli! Kāds zinošāks cilvēks tev šodien var sniegt kādu vērtīgu padomu! Ņem to vērā un centies pēc tā vadīties!

Mežāzis Projekti, pie kuriem jau kādu laiku strādā, pēkšņi mainīsies. Tas, kas izies no ierastajām sliedēm, prasīs arī finansiālus labumus, tādēļ būs jāatliek kāda naudiņa.

Ūdensvīrs Šodien ir jaunu attiecību dibināšanas diena – gan profesionālajā, gan romantiskajā jomā. Vecajās lietās ir zudusi uzticība – uz tik sabrukušiem pamatiem jaunu māju neuzcelsi.

Zivis Tev šodien klāt jauni, nebijuši un negaidīti pienākumi. Iespējama arī darba maiņa. Tomēr nedrīksti sapriecāties par ātru, piesargies, ka neesi uzņēmies par daudz.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru