7. jūlija dienas horoskops

Auns Lai sasniegtu iecerēto, tev šodien nāksies kārtīgi pasviest sviedros, šoreiz izdevības un iespējas būs jāmeklē pašam, no zila gaisa nekas nekritīs.

Vērsis Pašapziņas celšanai vari uzņemties jaunus darbus un pienākumus. Šo dienu ieteicams pavadīt ar mīļoto cilvēku.

Dvīņi Iespējams, ka šodien tev nepieciešams pabūt vienam – tikt skaidrībā ar domām, kuras tev jau kādu laiku nedod mieru.

Vēzis Saņemsi kādu vilinošu piedāvājumu, bet, pirms tam piekrīti, padomā, vai maz esi uz ko tādu spējīgs. Var gadīties, ka šodien tevi kāds apmāna, tāpēc esi uzmanīgs.

Lauva Ja tev kaut kas šķiet aizdomīgs, tad, visticamāk, ka tā arī ir. Nepiekrīti visam, kas tev tiek piedāvāts! Esi apdomīgs!

Jaunava Velti netērē laiku, lai pārdomātu dažādas filozofiskas lietas, labāk ķeries vērsim pie ragiem un beidzot īsteno savas idejas!

Svari Šodien var paveikties kādā loterijā, tomēr – visu ar apdomu un mēru! Šodienu pavadi draugu lokā, dalies ar saviem iespaidiem un pieredzi.

Skorpions No rokas ies darbs, kas ir individuāls, nevis kurā jāpaļaujas uz vairākiem cilvēkiem. Šodien viss ir tavās rokās, netici citu solījumiem!

Strēlnieks Panākumi neizpaliks tikai tajā gadījumā, ja rīkosies – to šodien atceries! Izpalīdzēt spēs kāds ļoti tuvs draugs, tāpēc nekautrējies prasīt!

Mežāzis Būsi gatavs darīt tikai to, ko pats vēlies, nevis to, ko tev liek. Būsi gana neatkarīgs, lai nepakļautos apkārtējo spiedienam, bet gan darītu visu pa savam.

Ūdensvīrs Iespējamas visai krasas garastāvokļa maiņas, tāpēc var gadīties, ka sabojā attiecības ar apkārtējiem.

Zivis Nenorobežojies no apkārtējiem, iesaisties diskusijās un sarunās par sevi interesējošajām tēmām. Izvairies izplatīt nepatiesu informāciju!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru