7 lietas, kas tev ir jāpaveic, kamēr vēl esi jauns!

1.EKSPERIMENTĒ AR SAVU STILU!

Mati, drēbes, apavi vai grims – viss, kas ļauj tev justies labi. Iespēja iepazīt sevi no citas skatpunkta ir lieliska. Jo tad, kad no tevis sagaidīs adekvātu vai „pieaugušajiem raksturīgu” uzvedību, būs grūti uzvesties mežonīgi un brīvi. Turklāt, pat, ja tu ļausies brīvībai, cilvēki var tevi nesaprast. Tādēļ ļaujies jaunības sniegtajai brīvībai.

2.APCEĻO PASAULI!

Jaunas kultūras, iespaidi un cilvēki.. dzīves piepildījums. Liec mugursomu plecos, turi draugu pie sāniem un dodies pasaulē. Iepazīsti to! Jo tad, kad uz taviem pleciem gulsies simts un viens pienākums, to visu pamest būs bezgala grūti.

3.IZMĒĢINI NŪDISTU PLUDMALI.

Vai tu spēj uzveikt savu kautrību? Pārbaudi to vienā no miermīlīgākajiem veidiem, kad iespējams. Turklāt, pastāv iespēja, ka tur tu satiksi interesantus un bezbailīgus cilvēkus, kas būs interesantākie cilvēkus, kādus tu jebkad būsi iepazinis.

4.IZMĒĢINI DAŽĀDUS DARBUS.

Labs veids, kādā iepazīt pasauli, ir izmēģināt dažādas dzīves jomas. Pavārs, oficiants, apkopējs, konsultants, rakstnieks.. jo vairāk zināsi un pratīsi, jo labāk sapratīsi šo pasauli, cilvēkus un iemeslus dažādām situācijām. Tu kļūsi tolerantāks un saprotošāks.

5.PAVADI LAIKU, IEPAZĪSTOT SEVI PAŠU.

Kamēr tev nav pienākumi pret citiem, lielākais pienākums ir tas, ko turi pats pret sevi. Iepazīsti sevi, kļūsti par labāku un laimīgāku cilvēku. Attīsti sevi garīgi un fiziski. Atrodi, kas padara tevi laimīgu.

6.IEPAZĪSTI CILVĒKUS.

Attiecības jaunībā ir gan vieglāk veidojamas, gan vieglāk pārtraucamas. Turklāt pastāv daudz vairāk iemesli un veidi, kādos iepazīties: skola, treniņi, hobiji. Attiecības, kuras nodibināsi apzinātā, tomēr brīvā vecumā, var kļūt par labākajām u nopietnākajām, kādas iegūsi. Draugi, kas ir ar tevi personības, nevis sasniegumu vai karjeras dēļ, ir tie paši labākie. Nepazaudē tos.

7.UZSTĀJIES!

Uzstājies, nojauc savas robežas, riskē un izbaudi laiku! Dziedi, dejo, spēlē izrādēs. Esi drosmīgs un baudi prieku un smaidus, ko cilvēki sniedz tev.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru