7 lietas, kuras sapratīs tikai VĒZIS

Uzzini, ar ko neatkārtojams ir Vēzis!

1. Vēlme ieritināties mīkstās segās un spilvenos nevis valkāt parastās drēbes. Ja Vēži varētu vienkārši ieritināties šūpuļtīklā, kas pilns ar mīkstiem spilveniem, un nevilkt neērtās drēbes, kurās vispār nevar pagulēt, tad viņi būtu pilnībā apmierināti ar dzīvi.

2. Ja kāds viņus kritizē, pat nedomājot neko sliktu un cenšoties palīdzēt, Vēži vienkārši sabruks turpat uz vietas. Viņu jūtīgums un ievainojamība ir reizē gan ieguvums, gan arī trūkums.

Lasi arī: 6 iemesli, kāpēc attiecības ar Vēzi ir tik pasakainas

3. Vēži iemīlas uzreiz, tiklīdz jūt, ka kādam ir nozīmīgi. Viņu sirdīs ir daudz rētu, taču neviens cits nav tik atvērts mīlestībai kā Vēzis, kurš jūtas novērtēts.

4. Visi Vēža draugi ir pārliecināti, ka viņš spēj paredzēt emocijas. Tā daļēji ir taisnība, jo viņi tiešām spēj noteikt, ka citi ir nomākti, pat ja viņi paši vēl to nezina.

5.Viņu istaba ir pilna ar nevajadzīgām mantām un sentimentāliem nieciņiem. Katra apsveikumu kartīte, vēstule, kečupa paciņa, kuru viņi izspieda brīdī, kad kāds pateica kaut ko ļoti nozīmīgu – viss mētājas lielā kaudzē, kas Vēžiem ir ļoti dārga, un neviens nespēj viņus pārliecināt, ka to vajadzētu izmest.

6. Rūpes par draugu drošību reizēm šķiet pārspīlētas un vienlaikus arī mīļas.

7. Vēži pamana katru, kurš runā ar viņu draugiem, un ir gatavi aizstāvēt viņus jebkurā situācijā. Protams, tas nepaliek nenovērtēts.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru