7. marta dienas horoskops – neklausies tukšas runas!

Auns Uztraukšanās par citu problēmām tev nenāks par labu, tāpēc domā tikai par sevi! Nemeklē atbalstu no nenozīmīgiem cilvēkiem – tev nav jādzird tukšas runas!

Vērsis Kļūsi par liecinieku visai nepatīkamai situācijai, taču pats tajā visā gan labāk neiesaisties! Šodien centies visu vērot no malas!

Dvīņi Ar apkārtējiem saskaroties, sarunas centies ievirzīt tēmās, kas saistītas ar profesionālo jomu. Gūsi jaunus iespaidus, kas liks izprast iespējamos nākotnes soļus.

Vēzis Nemēģini ietekmēt notiekošo, bet ļaujies pašplūsmai un visuma plūdumam. Ļauj notikumiem ritēt savu gaitu, lieki neprātojot par sekām!

Lauva Savus nākotnes nodomus un ieceres izvēlies neatklāt pat tiem, kurus uzskati par ļoti vēlamiem cilvēkiem! Šobrīd ieteicams pa karjeras kāpnēm virzīties bez kompanjoniem.

Jaunava Nāksies izjust dažādus ierobežojumus, tā iemesla dēļ jutīsies nospiests un nelaimīgs. Neuztraucies – ar laiku viss noskaidrosies!

Svari Privātajā dzīvē iespējami konflikti, tāpēc šodien dari visu, lai izdabātu savam mīļotajam cilvēkam! Iespējams, ka neesi viņu pietiekami novērtējis.

Skorpions Reizēm vajag kādu zaudēt, lai saprast šī cilvēka nozīmi savā dzīvē. Jācer, ka tev ar to nenāksies saskarties, taču tomēr centies veltīt laiku arī sev mīļajiem.

Strēlnieks Par jaunajiem vaļaspriekiem un nodarbošanos nav nepieciešamības informēt teju visu paziņu loku. Paturi šīs ieceres pie sevis, jo daudzi mēdz būt skaudīgi un visai nesaprotoši.

Mežāzis Ar finansēm rīkojies pēc iespējas uzmanīgāk, lai mēneša beigās nebūtu jādomā, kā savilkt galus kopā!  Neļauj citiem sevi kritizēt!

Ūdensvīrs Neskaties uz to, cik labi vai slikti iet citiem, bet gan mēģini saprast savu pašreizējo situāciju un izplānot optimālo risinājumu tās uzlabošanai.

Zivis Novērtē to, kas tev jau ir dots, nevis koncentrējies uz kaut ko labāku! Padomā, pirms iesaisties nezināmās aktivitātēs. Tev jāsāk sevi vairāk sargāt, citādi var būt slikts iznākums.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru