7. martā dzimušie – kādi viņi ir?!

 

7. martā dzimušie ir ļoti jūtīgi pret apkārtējo cilvēku emocijām. Jums var būt tendence uz emocionālu nelīdzsvarotību. Saskaroties ar problēmām, izvairieties no nemiera un pārlieku lielas fantazēšanas. Attīstiet savu intuīciju, uzticoties savai spēcīgajai “sestajai maņai”.

Jūs esat ļoti daudzpusīgi. Jūsu daudzie talanti liecina par to, ka jums varētu būt grūti izdarīt pareizo izvēli. Jūsu dzīves progress ir saistīts ar izšķirošu rīcību, bet ne ar trauksmi un nedrošību.

 

Lasi vēl: Martā dzimušie – rakstura iezīmes, saderība un veiksmīgās dienas

 

No 14 līdz 43 gadu vecumam jūs pakāpeniski attīstāt pārliecību un kļūstat aktīvi. Pēc 44 gadu vecuma jums palielinās nepieciešamība pēc stabilitātes un materiālā nodrošinājuma. Jūs kļūstat emocionāli daudz līdzsvarotāki. Pēc iespējas vairāk vēlaties atrasties pie dabas.

Neskatoties uz to, ka esat pārliecināti par sevi, jūs mēdzat arī šaubīties. Tikai tiekot galā ar savām šaubām un bailēm jūs spēsiet atklāt savu īsto potenciālu. Tad, kad esat pozitīvi noskaņoti, jūs ar saviem sapņiem un ideāliem spējat iedvesmot arī citus.

Jūs sev piesaistāt visdažādākos cilvēkus. Jūs esat šarmanti un draudzīgi, bez grūtībām atrodat draugus. Esat spējīgi apburt ar savām smalkajām manierēm un radošo pieeju dzīvei.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru