7. novembrī sāksies Skorpiona mēnesis. Kā tas ietekmēs visas zodiaka zīmes?

 

Vēzis

Vēzis uz dzīvi sāks raudzīties pozitīvāk, jo sajutīs apkārtējo interesi par sevi. Tas mudinās Vēzi likt lietā savu šarmu un pievilcību. Godīgums un radoša attieksme pret pienākumiem veidos stabilu pamatu un pārraugāmu sistēmu nākotnē. Vēzim pienācis laiks parūpēties par savu tēlu. Piemērots brīdis nostiprināt vecāku un bērnu attiecības.

Lauva

Lauvas ikdienā iezagsies spēka izsīkums. Pienākumu un darbu būs vairāk nekā iespēju to visu paveikt. Arī rudens pelēcība viesīs pesimismu un nostalģiju pēc vasaras. Tāpēc Lauvām ieteicams ieplānot kādu nedēļas nogali SPA centrā vai apmeklēt masāžas veselības nostiprināšanai. Īpaša uzmanība jāpievērš dokumentu saturam, kurus parakstāt.

Jaunava

Jaunavām pienācis laiks parūpēties par savu pašsajūtu mājās un darbā. Vispirms jāatrod laiks, lai izvērtētu situāciju un noteiktu, kurās dzīves jomās būtu vajadzīgs uzlabojums. Tad jāiegūst informācija par iespējām. Ja visu laikus izdarīs, novembra otrajā pusē būs vieglāk pieņemt lēmumus.

Svari

Svariem nāksies ātri pieņemt lēmumus tālākai rīcībai vai pat kardinālām pārmaiņām. Tas radīs zināmu trauksmi un diskomfortu, kas var izraisīt krasas garastāvokļa svārstības. Ieteicams apmeklēt nodarbības, kas palīdz atbrīvot ķermeni no spriedzes un līdzsvarot emocijas (joga, peldēšana, nūjošana, dejošana).

Skorpions

Skorpionam veiksies it viss, kam ķersies klāt, ja vien negaidīs, ka citi rīkosies viņa vietā vai interesēs. Pats liktenis ir labvēlīgs, lai Skorpions radītu stabilitāti savā dzīvē. Katram pašam ir jāsasniedz savi mērķi. Tikai tā var izbaudīt prieku un lepnumu par paveikto. Izmantojiet gudri dzīves piedāvātās iespējas.

Strēlnieks

Strēlniekam būs sajūta, ka visi gada garumā veicamie darbi aktualizējušies tieši tagad. “Aizej tur, nezin kur… Atnes to, nezin ko…” – pie sevis piktosies Strēlnieks. Lai izvairītos no spriedzes un diskomforta, Strēlniekam ieteicams pievērsties ikdienas tiešajiem pienākumiem un visam pārējam ļaut ritēt savu gaitu. Tas, kas šodien šķiet problēma, rīt var būt ieguvums.

Mežāzis

Mežāzis sajutīs atbalstu no draugu un domubiedru puses. Ja ikdienas pienākumus veiks ar izdomu un radoši, būs lieliski rezultāti. Veiksmīgs laiks, lai izstrādātu darbības plānu nākamajam gadam. Ieteicams vairāk uzmanības veltīt pašdisciplīnai, ievērot likumus un izvairīties no konfliktiem ar valsts amatpersonām.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram dzīve piedāvās jaunas iespējas karjeras veidošanā. Pirms gala lēmuma pieņemšanas ieteicams kādu brīdi apdomāties, jo steigā izvēlēti risinājumi var izrādīties par apgrūtinājumu sev un citiem. Labāk pārskatīt resursus un izvērtēt to lietderīgākas izmantošanas iespējas. Novembra pirmā puse nav labvēlīga lēmumu pieņemšanai un jauniem darbiem.

Zivis

Zivis novembra pirmajā nedēļā vēl izjutīs spriedzi. Sākot ar novembra vidu, situācija mainīsies uz labu. Novembrī svarīgi noteikt šābrīža prioritātes. Ierobežojumi rīcībā un finanšu jomā pasargās Zivis no pārsteidzīgas rīcības, kas nākotnē varētu radīt sarežģījumus. Viss, kas notiek, notiek uz labu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru