7 padomi, kā atbrīvoties no “enerģijas vampīriem”, kas iemiesojušies tevī

  1. Izej dabā un atjauno saikni ar to, kas ir īsts. Pastaiga dabā atjauno cilvēka enerģētisko, mentālo un emocionālo stāvokli un palīdz mums apjaust patiesi, kas esam. Piemēram, vai ir pietiekami silts, vai esam pietiekami drosmīgi. Pastaiga basām kājām, kā arī gulēšana uz zemes kailam palīdz veselībai, kā arī garīgajam stāvoklim (tas ir zinātniski pierādīts).
  2. Vingro vai praktizē jogu, iekustini savu „Čī”. Kad esi nobijies, tavs ķermenis sasprings un sastingst, šī parādībā nobloķē arī „Čī” – dabīgo kustību ķermenī. Dari kaut ko, kas iekustina ķermeni, palīdz atkal šai enerģijai plūst brīvi, piemēram, tās var būt dejas vai pastaiga. Eksistēt un dzīvot veselā ķermenī ir daudz dievišķi, tā ir svētība tādēļ to nedrīkst izniekot slinkuma dēļ.
  3. Uzraksti pateicību sarakstu, kurā tu uzslavē sevi un citus, kas tavā dzīvē tev ir palīdzējuši kļūt par to, kas esi. Sakārto šo sarakstu augošā secībā, iekļaujot tajā arī brīžus un pieredzi, un sāc to analizēt. Caur savas izcelsmes apzināšanos un pateicību, tu uzlabo savu iekšējo enerģiju, kas palīdz tev kļūt radošākam, un paver daudz un dažādas iespējas turpmākai attīstībai dažādās dzīves jomās.
  4. Izpalīdzi kādam, vai palīdzi kādam. Kad jūtamies slikti, mēs bieži domājam, ka nav nekas, ko varam kādam sniegt. Bet pameklējot rūpīgāk, tu ieraudzīsi, ka ir daudz iespēju dalīties mīlestībā un lietās, kuras tev ir. Šis pašaizliedzīgais došanas moments palīdz mums ielūkoties sevī un saprast, cik patiesībā bagāti, gan morāli, gan fiziski esam. Dāsnums palīdz mums atbrīvoties no stresa, pateicība, ko saņemam redzot citu priecīgu mūs enerģētiski paceļ spārnos.
  5. Atbrīvojies no lietām, ko tu neizmanto. Mantām piemīt enerģija, un bieži vien tās arī absorbē negatīvo enerģiju. Turklāt nav ieteicams turēt nekārtībā dzīves vietu, tādēļ atbrīvojies no visa liekā. Esi samērīgs savos pirkumos, netērē naudu niekos, labāk sāc to krāt burciņā kam nozīmīgākam -šāds paradums uzlabo paškontroli.
  6. Raksti sev vēstules no pagātnes. Varbūt skan mazliet smieklīgi, bet saslēp šādas vēstules visapkārt mājās un centies par tām nedomāt. Laikam ejot, šādas vēstules atrašana sagādās neviltotu prieku, kur pagātnes „tu” būs devis daudz vienreizējus padomus par to, ko tu varētu lielisku iesākt nākotnē. Labākais variants izpildās tad, ja šie padomi ir īstenojami un noderīgi, protams, izaicinājumi vienmēr ir ļoti aizraujošs veids, kā sevi motivēt, taču kāds joks arī var būt tieši vietā.
  7. Radi! Veido mūziku, glezno, dari kaut ko māksliniecisku, kas ļauj tavam garam brīvu kustēties caur tevi. Katram ir kāds māksliniecisks hobijs, ja tev tāda nav tad ir pēdējais laiks tādu iegūt. Galvenais atceries – dari to priekš sevi un nepiespied sevi darīt to, ko nevēlies. Radi savu „mākslas standartu”.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru