7 veidi, kā veiksmīgi cilvēki tiek galā ar ‘’toksiskiem’’ cilvēkiem

  1. Viņi nosprauž robežas. Toksiski cilvēki cenšas atņemt visu tavu enerģiju un ievilkt tevi dziļāk savās problēmās. Viņi pat necenšas atrast risinājumus, tikai grib, lai tu pievienojies viņu nožēlojamai ballītei. Veiksmīgi cilvēki saprot, ka robeža starp laipnu problēmu uzklausīšanu un iekļūšanu otra negatīvajā enerģijā, ir ļoti smalka. Tieši šī iemesla dēļ veiksmīgi cilvēki nosprauž robežas un spēj distancēties, kad tas ir nepieciešams.
  2. Viņi negaida un nepieprasa pārmaiņas. Gaidot pārmaiņas tu pazemini savu enerģiju un radi atturību cilvēkos. Veiksmīgi cilvēki nevēlas saskarties ar tonnu antipātiju, iebildumu un noraidījumu, kurus viņiem liek pārdzīvot ‘’toksiski’’ cilvēki. Tāpēc veiksmīgi cilvēki izsaka savas atsauksmes un novērojumus, un ļauj cilvēkiem pašiem izlemt, ko ar tiem darīt. Viņi negaida un nepieprasa darbības un tūlītējas pārmaiņas.
  3. Viņi neiejaucas cīņās. Veiksmīgi cilvēki zina, cik svarīgi ir saglabāt enerģiju. Un kad runa ir par cīnīšanos ar ‘’toksisku’’ personu, viņi labi tiek galā ar savu emociju kontrolēšanu. Labi pārvaldot savas emocijas, veiksmīgiem cilvēkiem paliek pāri vairāk enerģijas, lai nodzīvotu vēl vienu dienu un izvairītos no brutālas sakāves. Viņi savas kaujas izvēlas gudri un vienmēr nogaida īsto brīdi, lai tajās mestos iekšā.
  4. Viņi neļauj ierobežot savu laimi. Veiksmīgi cilvēki neļauj citu cilvēku viedokļiem ietekmēt viņu prieku. Viņi ir paši sava prieka radītāji. Tieši tāpēc ‘’toksiskam’’ cilvēkam nav varas izjaukt visas vieksmīgās izdošanās un brīžus, kurus vērts nosvinēt.
  5. Viņi neaizmirst. Veiksmīgi cilvēki neaizmirst pāridarītāja ļaunos darbus. Tādējādi viņi koncentrējas uz savu mērķi, sevi pasargājot no līdzīga scenārija nākotnē. Nav tā, ka piedošanai nebūtu nekādas lomas viņu veiksmīgajā dzīvē, tomēr viņi vienkārši nevēlas būt iejaukti citu kļūdās.
  6. Viņi rada savu atbalsta sistēmu. Veiksmīgi cilvēki saprot, ka cīnīties ar ‘’toksisku’’ cilvēku vienatnē var būt nogurdinoši. Lai izvairītos no šādas nervus bojājošas pieredzes, viņi uzturas tādu cilvēku starpā, kuri ir gatavi viņu atbalstīt un palīdzēt grūtās dzīives situācijās.
  7. Viņi atpūšas. Veiksmīgi cilvēki saprot, cik svarīgi ir palikt pozitīvam, kreatīvam un aktīvam. Un vienīgais veids, kā to visu nodrošināt, ir labi izguļoties. Ar labi nopelnītu atpūtu, veiksmīgs cilvēks spēj pietiekami uzlādēties un labāk spēj tikt galā ar ‘’toksisku’’ cilvēku.

 

Avots: http://www.lifehack.org

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru