72 stundu detokss – Uzzini, kā uzlabot veselību ar šo paņēmienu!

72 stundu detokss spēj atjaunot ķermeņa dabisko spēju cīnīties pret toksīniem, vīrusiem un slimībām, lai atjaunotu labu veselību un, protams, arī ķermeņa veselību. Lai ķermenis normāli spētu sevi atjaunot un ražot jaunas šūnas, tam nepieciešams atbrīvoties no brīvajiem radikāļiem, kas nomāc ķermeņa imūnsistēmu. 72 stundu detokss spēj tev likt sajusties labāk, veselāk, enerģiskāk. Tas pats detokss spēj arī izmainīt tavu dzīves stilu, jomā, kas attiecas tieši uz uzturu un no tā izrietošajām sekām, tieši tādēļ, ka trīs dienas ir pietiekams laiks, lai tu pierastu pie veselīga (vai vismaz veselīgāka režīma).

Lai to paveiktu, tik tikko pamozdamies, izdzer vienu lielu glāzi (aptuveni 300 ml) silta ūdens. Ja vēlies, vari dzert arī istabas telpas ūdeni. Novieto to blakus gultai, tādējādi neizvairoties no šīs pienākuma (turklāt, novietodams to pie gultas, varēsi būt drošs, ka ūdens nav pārāk auksts). Auksts ūdens, karsta tēja, kafija var būt šoks tavai gremošanas sistēmai. Silts ūdens ir labs sākums 72 stundu izaicinājumam/detoksam.

Kas ir īpaši svarīgi – dzer daudz ūdeni! Pirmajā dienā – pirmajās 24 stundās – dzer tikai ūdeni. Izdzer vismaz astoņas glāzes ūdens pirmajā dienā. Dzer ūdeni regulāri, lai izvairītos no atūdeņošanās riska. Turklāt šo pirmo 24 stundu laikā nelieto uzturā tādus dzērienus kā kafiju, saldinātus vai gāzētus dzērienus. Kad ūdens garša sāk apnikt, pievieno tam citrona vai laima šķēli.

Nākamajās divās dienās patērē uzturā augļus, dārzeņus un graudaugus, vēlams rupja maluma. Dienas laikā nepieciešams nodrošināt sevi ar vismaz četrām augļu un dārzeņu porcijām, papildinot tās ar glāzi graudaugu, piemēram, rīsu, griķu, prosas un tā tālāk. Centies ēst augļus un dārzeņus, kas nav termiski apstrādāti. Un, protams, šo divu dienu laikā neaizmirsti par ūdens patēriņu.

Attīri savu organismu, lai attīrītu savu prātu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru