8. aprīļa dienas horoskops – nepārkāp robežas!

AUNS Šodien tev jāapmeklē kādas neordināras vietas, jāatrodas unikālu kompāniju vidū-jādara viss neparastais. Ieraudzīsi visu patiesā gaismā.

VĒRSIS Gandrīz vai fiziski jutīsi vēlmi pēc jaunām idejām un pārmaiņām. Šodien nelieto alkoholu, jo tas var slikti beigties. Jādomā ar galvu!

DVĪŅI Laba diena, lai mācītos, papildinātu zināšanas. Tā kā esi radis motivāciju, jādara viss, lai nepadotos. Pārkāpsi pāri pats sev!

VĒZIS Materiālās un emocionālās problēmas beidzot beigs tevi traucēt. Saistībā ar citām grūtībām-viss kļūs daudz optimistiskāks.

LAUVA Lieliski parādīsi savus talantus citiem, tomēr tava pieeja lietām parādīs arī vājos punktus. Lielas auditorijas priekšā stājies ar pārliecību!

JAUNAVA Daudz darba, bet tas tevi nebiedēs. Domāsi par nākotni, tādēļ tas visu padarīs vieglāku. Savas vajadzības nevērtē augstāk nekā citu.

SVARI Tev būs vajadzīga atpūta. Tāpat šodien arī spēsi izbaudīt dzīvi tik, cik jau ilgu laiku nav sanācis. Neaizmirsti tikai par robežām!!

SKORPIONS Aizmirsti par strīdiem ar tuviem cilvēkiem. Sapratīsi lietu kārtību un citu cilvēku rīcību iemeslus – būs iespēja rādīties gudrākajam.

STRĒLNIEKS Sociālas aktivitātes tev šodien būs tavs “es”. Nekas nenoies greizi, viss kā pa sviestu. Neaizmirsti citus brīdināt par plānu maiņām.

MEŽĀZIS Šodien iegūsi visādu veidu apmierinājumu-intelektuālo, morālo un materiālo. Kļūs skaidrāki tuvāko mēnešu plāni-pozitīvisma deva!

ŪDENSVĪRS Aizmirsīsi par problēmām un redzēsi apkārt tikai to labo. Viss šķitīs labāks, nekā tas ir-bet tas forši, pieturies pie šādas domāšanas.

ZIVIS Nemāni pats sevi-ja kaut kas nav kārtībā, kaut ko dari lietas labā. Nākotne ir tikai tavās rokās, tādēļ nāksies mazliet atteikties no atpūtas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru