8. augusta dienas horoskops

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS no drastiskām aktivitātēm, tu šodien nedrīksti būt nervozs. Šodien tev ir nepieciešama jauka pastaiga tīrā, svaigā gaisā.

VĒRSIS Šodien būs daudz stresa un neskaidrību, Ļauj cilvēkiem tevi nomierināt, citādi prātiņš aizplūdīs pilnīgos neceļos.

DVĪŅI Būs situācijas, kad tu ļoti sakaitināsi citus. Arī sarunas ar mīļotajiem var pāriet citā gulsnē. Centies izvairīties no finansiāliem jautājumiem.

VĒZIS Neturies šodien pie neuzticamiem cilvēkiem. Vairāk nekā kaut kas cits, tev šodien ir vajadzīgi uzticīgi cilvēki. Uzmani savu veselību.

LAUVA Slikta diena biznesa darījumiem. Noteikti paņem atpūtu no šāda veida rūpēm. Būs ļoti pārsteidzošas garastāvokļa maiņas.

JAUNAVA Mazas ķibeles tevi šodien traucēs vairāk, nekā lielas problēmas. Vairāk uzmanības pievērs bērniem, ļauj sev atviegloti uzelpot.

SVARI Ļoti aizņemta diena, bet ar patīkamiem notikumiem. Necenties ļoti atpūsties, jo tas šodien nav priekš tevis. Mēģini sevi nepazudināt!

SKORPIONS Nāksies saskarties ar ļoti lielu slinkumu – un ne tikai tu tāds būsi, arī visi tev apkārt. Garastāvokļa maiņas, kas novedīs pie kaut kā laba.

STRĒLNIEKS Mierīga diena. Šodien vari pārdomāt lielus lēmumus. Morālais un materiālais apmierinājums. Uzticies cilvēkiem, tā jutīsies labāk.

MEŽĀZIS Nepieņem steidzīgus lēmumus, it īpaši tādus, kas ir saistīti ar naudu. Tev vajag vēl mazliet apdomāties, slēpies no žēlastību lūdzošām acīm.

ŪDENSVĪRS Pārbaudes laiks ir beidzies. Tagad tavi darbi nesīs labus rezultātus. Emocionālajās attiecībās ieviesīsies daudz lielāka skaidrība.

ZIVIS Ja atrisināsi vakardienas problēmas, viss būs kārtībā. Sirdī tev valdīs miers, sapratīsi, uz kuru pusi vēlēsies doties. Padomā par atvaļinājumu. 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru