8. maija dienas horoskops

Auns Gaidāmi kādi iekšējie konflikti, kas nedos mieru vēl ilgi, daudz prātosi par pēdējā laikā veiktajām izvēlēm. Tā vietā, lai piegružotu prātu ar negatīvām domām, atvēli laiku kādam hobijam!

Vērsis Dari, ko darīdams, bet nemāci citiem dzīvot! Katrs ir atbildīgs pats par sevi, labāk uztraucies par to, ko tu dari vai saki!

Dvīņi Spītībai nebūs vietas, labāk un pareizāk būs piekāpties un pielāgoties, pretējā gadījumā gaidāmi nepatīkami konflikti.

Vēzis Reizēm ir labi uzklausīt citu padomus, bet šodien tieši tavi būs apkārtējiem visvērtīgākie – dalies ar savu pieredzi kādā jomā, kuru labi pārzini.

Lauva Jaunas iespējas karjeras sfērā sāks pamazām pavīdēt aiz apvāršņa. Nāksies kārtīgi padomāt, vai sniegtās iespējas izmantot – rēķinies ar saviem spēkiem un laiku!

Jaunava Domā reāli – ne visa informācija, kas nonāk līdz tavām ausīm, ir patiesa. Pirms pieņem svešus viedokļus par saviem, pārbaudi faktus!

Svari Pēc tavas stabules šodien neviens nedancos, tāpēc atturies no uzstājīguma! Brīvo laiku būtu ieteicams pavadīt vienatnē, sakārtojot domas.

Skorpions Pavadi laiku ar mīļajiem, taču neaizmirsti arī par pienākumiem – jutīsies gandarīts, ja būsi izplānojis laiku un izdarījis visus darbus.

Strēlnieks Neesi nevērīgs naudas lietās, būs jāpievērš uzmanība cenām, vai netiec nejauši apšmaukts. Reizēm čeku paturēt ir ļoti noderīgi.

Mežāzis Tev nav nepieciešams mēneša vai nedēļas sākums, tu vari kaut ko uzsākt arī šodien – nebaidies no savu sapņu īstenošanas!

Ūdensvīrs Rūpējies par sev mīļajiem, iespējams, ka kā ļoti tuvs cilvēks no tevis kaut ko gaida, tāpēc iepriecini viņu!

Zivis Ģimenes dzīvē gaidāmi pāris krasi pavērsieni – esi gatavs it visam! Dzīve tevi pārsteigs tad, kad to vismazāk gaidīsi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru