8. marta dienas horoskops – maini savu attieksmi!

Auns Jutīsies neierasti un dīvaini. Dodies ārā un izvēdini galvu, tiec vaļā no visām šīm domām, jo tās tikai indē tavu prātu!

Vērsis Atbrīvo sevi no visiem šiem aizliegumiem un beidzot izmanto to iespēju, kas tev jau sen bijusi acu priekšā, nebaidies uzdrīkstēties!

Dvīņi Liec citiem zināt par savām patiesajām jūtām un dari to tagad! Tev nav vajadzīgi cilvēki, kas tevi attur no dižām iespējām un sasniegumiem.

Vēzis Atturies no reibinošu vielu lietošanas! Velti laiku sportam un citām organisma attīrīšanas procedūrām. Tavam ķermenim nepieciešama atslodze!

Lauva Ja rodas kādas grūtības ar lēmumu pieņemšanu, tad uzticies savai intuīcijai! Kāds no tevis kaut ko prasīs, padomā, vai esi gatavs palīdzēt!

Jaunava Šodien nepievērs uzmanību citu pārmetumiem, lielākā daļa nemaz nezina, kam esi gājis cauri! Dzīvo ar apziņu, ka viss, kas šobrīd notiek, ir to vērts!

Svari Ja darīsi visus darbus kā nākas, kļūsi par kāda autoritāti. Šodien saskarsmē ar bērniem esi iejūtīgs, nepasakot pārāk skarbas lietas!

Skorpions Tevi māc šaubas un tu esi rūpju pilns, jo nezini, kā īsti tikt galā ar veicamajiem darbiem un apvienot karjeru ar citām, tik pat svarīgām, lietām. Mazāk domā par to, bet vairāk dari!

Strēlnieks Šodien mīļotais cilvēks var sagādāt kādu siltu un patīkamu pārsteigumu. Citu cilvēku rūpes uzlabos tavu garastāvokli, taču, lai to visu izjustu, iesākumā pamaini savu attieksmi!

Mežāzis Patiesība ir rūgta, taču tā noteikti ir labāka par saldiem meliem. Beidzot, kad noslēpumainības plīvurs ir kritis, vari izanalizēt situāciju no pavisam citas puses.

Ūdensvīrs Saskarsmē ar pretējo dzimumu, būsi īpaši komunikabls un viņu acīs izskatīsies labāk, kā jebkad! Lieliska diena, lai izveidotu jaunus kontaktus un veidotu attiecības mīlas frontē.

Zivis Izvairies no vairāku lietu darīšanas reizē, tas samazinās tavas koncentrēšanās spējas, beigu beigās darbam iztērējot divtik daudz enerģijas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru